NAJAVILA KONCERT, A IZVELA TRI PESME: Narodna poslanica Jadranka Jovanović otkačila Vranjance
Foto: Aleksandar Jovanović

Šou

NAJAVILA KONCERT, A IZVELA TRI PESME: Narodna poslanica Jadranka Jovanović otkačila Vranjance

Društvo -

Pored filma tu je bila i guslarska tačka, izvođenje glumca Lepomira Ivkovića, ali ni traga od glavne zvezde

Jadranka Jovanović, operska pevačica i narodna poslanica SNS, umesto da održi najavljeni koncert u okviru Svetosavske nedelje u Vranju, izvela je samo tri numere, piše portal Vranjske.

Prvo je hladan tuš izazvao skandalozno mali broj zainteresovanih za ovaj događaj. Posle popunjavanja dela sale počeo je najavljeni događaj, ali, kako piše ovaj portal, na bini su se izređali svi sem najavljene zvezde. Voditelj programa bio je glumac Tihomir Arsić, a prisutnima je prvo pušten film „800 godina autokefalnosti Srpske crkve“.

Pored filma tu je bila i guslarska tačka, izvođenje glumca Lepomira Ivkovića, ali ni traga od glavne zvezde.

- Uz širok osmeh, teatralni naklon i klavirsku pratnju Nade Matijević, Jadranka Jovanović izlazi na binu i peva „Što se bore misli moje“ i „Sve dok je tvog blagog oka“.

Ali srpski narod ima širinu, podseća prisutne narodna poslanica i najavljuje nešto iz „francuskog repertoara“. Sledi arija iz opere „Karmen“, publika plješće, primadona se klanja i - napušta scenu.

„Lele, pa još ni ne zagrejasmo stolice“, zavapi gospoda u publici - navodi portal Vranjske, kao i da se ista situacija ponovila u Vladičinom Hanu.

Jovanovićeva je na pitanja Kurira - kako je došlo do nesporazuma, najavljen je koncert, a izvela je tri numere, ali i da li joj je plaćen nastup i koliko, odgovorila:

- U Skoplju sam na probi, nastupam na svetosavskoj akademiji. U Vranju sam bila istim povodom preksinoć.

Kurir.rs/ K. B. Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja