Najnovije vesti

TELEKOM: Očigledno je da vlasnike N1 ne zanima javni interes već samo novac
Foto: Promo

saopštenje

TELEKOM: Očigledno je da vlasnike N1 ne zanima javni interes već samo novac

Društvo

Telekom Srbije se obratio javnosti još jednim saopštenjem povodom spora sa Junajted grupom.

Poslednje u nizu saopštenja koja se gotovo svakodnevno upućuju sa obe strane u medijskom sporu prenosimo u celosti:

“Gospodo, vlasnici N1 televizije i SBB, vi ste poslednji kojima treba da se pravdamo za svoje poslovne poteze i dogovore sa drugim kompanijama, jer da ste se vi pitali nas danas ne bi ni bilo. Boli vas što imamo rast broja korisnika i što nam za taj rast nisu neophodni vaši kanali. Nervoza koju zbog toga pokazujete neće ništa da promeni. Gospodo, vlasnici N1 televizije i SBB, shvatite da niste ni država ni regulator i da ne možete vi da uređujete tržište medijskog sadržaja, a što ste radili duže od 15 godina, diktirajući pravila igre i uslovljavajući sve druge učesnike na tržištu.

Politika i izbori su nešto što vi konstantno ubacujete u kontekst ovog pitanja. Mi smo samo hteli pošten i zakonit komercijalni dogovor i kao znak dobre volje ponudili smo vam da dok traju pregovori emitujemo vaš N1 kanal na svim platformama Telekoma Srbija, pošto ste tvrdili da je od opšteg javnog interesa. Vi ste to odbili.

Očigledno vas nimalo nije interesovalo da se vaš kanal N1 dodatno vidi u više od 800.000 domaćinstava, već da je ovde reč samo o želji za sticanjem višemilionske zarade. Da vam damo 15 miliona evra za tri godine, za nešto u čemu mi ne vidimo nikakav ekonomski interes, za nas je neprihvatljivo. Za takvu ucenu ste promašili adresu.”, navodi se u saopštenju.

Kurir.rs

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...