Najnovije vesti

STANJE NA PUTEVIMA: Mokri kolovozi zbog snega, vozačima se savetuje opreznija vožnja
Foto: Profimedia

amss izveštaj

STANJE NA PUTEVIMA: Mokri kolovozi zbog snega, vozačima se savetuje opreznija vožnja

Društvo

Snežnih padavina bilo je noćas i u nižim krajevima Srbije, što je uticalo na uglavnom mokre kolovoze. Na pojedinim pravcima u višim područjima Valjeva, Loznice kao i na širem području Beograda još ima mestimično i raskvašenog snega na kolovozu zbog čega se vozačima savetuje opreznija vožnja, saopštio je AMSS.

Češća je i pojava odrona kojih ima najviše na putevima u planinskim predelima. Na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Prema informacijama Uprave granične policije od 05:15 časova nema zadržavanja na putničkim terminalima graničnih prerlaza. Na teretnim terminalima kamioni na Horgošu, na izlazu, čekaju 120 minuta, Kelebiji 180 minuta, Batrovcima 480 minuta, Bačkoj Palanci 180 minuta, Bogojevu 60 minuita. Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Putevi Srbije: Negde ima snega, negde magle

Na pojedinim putnim pravcima u Srbiji ima snega, kolovozi su uglavnom vlažni, a postoji mogućnost pojave magle na putevima, pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka, saopštilo je JP Putevi Srbije.

Na deonicama putnih pravaca I prioriteta snega: II A-147, Granica PZP Beograd/PZP Požarevac (Kovačevac) - Smederevska Palanka - Velika Plana, kolovoz je vlažan, snega ima do 5 cm. Na državnim putevima II prioriteta/B kategorije održavanja kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do 5 cm.

(Kurir.rs/Tanjug)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...