NOVE MUKE PORODICE ŽRTVE MALČANSKOG BERBERINA: Posle svega što je preživela, ne smem da dozvolim da Monika bude u mraku!
Foto: Kurir/M.S., MUP Srbije, Printscreen Facebook

opet u problemu

NOVE MUKE PORODICE ŽRTVE MALČANSKOG BERBERINA: Posle svega što je preživela, ne smem da dozvolim da Monika bude u mraku!

Društvo -

Aleksandra K. i njena maloletna ćerka Monika, koju je decembra prošle godine oteo Ninoslav Jovanović, zvani "Malčanski berberin", morale su da napuste dom u Suvom Dolu kod Niša i privremeno se presele kod Aleksandrine rođene sestre u Svrljig.

Naime, zbog duga njihovih rođaka za električnu energiju, sa kojima imaju zajedničko brojilo, pre nekoliko dana im je isključena struja.

- Posle svega što je tokom desetodnevne otmice doživela, ne smem da dozvolim da Monika bude u mraku - očajna je Aleksandra, koja je sa suprugom Robertom i ćerkom prinuđena da živi u više nego skromnom domu svojih roditelja jer nemaju svoj krov nad glavom.

Ona se, kaže, i pored svega što ih je zadesilo, u prethodna tri meseca trudila da redovno plaća račune za struju, ali ipak nema mogućnosti da plati dug i svojih rođaka.

- Svi smo priključeni na isto brojilo, tako da smo i mi zbog njih ostali u mraku. Ne znam šta da radim, jer sam jedva ubedila dete da barem privremeno ne budemo u kući bez struje. Monika traži da se vratimo kući, a mi novac da platimo taj dug nemamo. Poseban priključak za struju koštao bi više od hiljadu evra, koje takođe nemamo.

Borim se svim silama i poslednjim atomima snage da budem uz svoje dete, jer znam koliko je propatila, Pitanje je, kaže nam ova požrtvovana majka, kada će njeni rođaci izmiriti dug prema EPS, jer oni možda i mogu da budu bez struje, ali oni zbog Monike nemaju pravo na taj "luksuz".ali u ovom trenutku ne vidim izlaz iz ove situacije - iskrena je Aleksandra.

Kurir.rs/Večernje novosti

Foto printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track