ANTIĆ I GRČIĆ PORUČILI: EPS stabilno radi i obezbeđuje pouzdano strujom građana i privrede i u vanrednom stanju
Foto: Zorana Jevtić

Ministar Antić I prvi čovek EPS Grčić zahvalni zaposlenima u TE” Nikola Tesla”

ANTIĆ I GRČIĆ PORUČILI: EPS stabilno radi i obezbeđuje pouzdano strujom građana i privrede i u vanrednom stanju

Društvo -

Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike Srbije, i Milorad Grčić, v. d. direktora JP EPS, sinoć su posetili zaposlene u TE "Nikola Tesla".

Ministar je tom prilikom upoznat sa načinom organizacije rada u sistemu EPS-u tokom vanrednog stanja zbog epidemije koronavirusa, kojom je obezbeđen nesmetan proces proizvodnje i snabdevanja strujom, saopšteno je.

"Zaposleni su najveća vrednost EPS-a i briga o njima je na prvom mestu. Obezbedili smo sva zaštitna sredstva i strogo se pridržavamo mera kojima se štiti zdravlje radnika u ovom teškom vremenu borbe protiv korona virusa", istakao je Grčić. On je dodao da EPS proizvodi dovoljno električne energije za potrebe Srbije i u ovom teškom vremenu. "Stabilno snabdevamo strujom sve bolnice, domaćinstva, policiju, vojsku, skladišta hrane i medicinske opreme, prehrambene prodavnice, apoteke. Tako je bilo do sada, a tako će biti i ubuduće zahvaljujući odgovornim i stručnim inženjerima, rudarima, monterima, dispečerima i svim radnicima EPS-a", rekao je Grčić. Antić je zahvalio svim zaposlenima na odgovornosti prema radu koju pokazuju i istakao da sistem "Elektroprivrede Srbije" stabilno radi i da je obezbeđeno pouzdano snabdevanje električnom energijom građana i privrede i u vreme vanrednog stanja, navedeno je u saopštenju.

(Foto:Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track