OVO ĆE PAMTITI CELOG ŽIVOTA: Dečak iz Pančeva slavio rođendan, a onda im je u dvorište došla policija ŠOK (VIDEO)
Foto: Facebook Printscreen

tu se nisu zaustavili

OVO ĆE PAMTITI CELOG ŽIVOTA: Dečak iz Pančeva slavio rođendan, a onda im je u dvorište došla policija ŠOK (VIDEO)

Društvo -

Da je policija u službi građana i da je tu za sve prilike pokazuje ovaj neobičan ali svakako divan način.

Naime, policajci u Pančevu jednom dečaku su priredili rođendan za pamćenje kada su sa troja patrolna vozila, sa upaljenim sirenama došli ispred njegove kuće i otpevali rođendansku pesmicu.

Kako saznajemo reč je o porodici koja ima četvoro dece, a dečak kome je bio sedmi rođendan neverovatno se plašio policije.

- Majka je zvala policiju i spričala da joj sin ima veliki strah od policajaca i uopšte da je neverovatno plašljiv, kao i da bi to volela da promeni. Mališan nije smeo sam da spava - rekao je izvor Kurira.

On je dodao da je policija tada došla na ideju da sakupe novac i da dečaku kupe rođendansku tortu i da mu je oni uruče.

- Kupili su još dve torte koje su odneli na još dve adrese, a reč je o porodicama koje imaju sedmoro i šestoro dece - rekao je naš sagovornik.

Prema njegovim rečima ova ideja policajaca je bila odlična jer je oduševila mališane, malo pomogla porodicama, a i njima je bilo divno dok su gledali osmehe na licima dece.

- Posebnu radost kod policajaca izazvalo je to što je mališan nakon ove posete policajaca prvi put rekao roditeljima da će te večeri da spava sam. On je mami objasnio da zna da će ga policajci, kojih se sada više ne plaši, da ga čuvaju - rekao je naš izvor.

Ono što je takođe divno jeste i to da su ovom prilikom policajci ne samo izazvali oduševljenje kod dece već i kod odraslih. Prvenstveno kod njihovih komšija ali i kod svih koji su pogledali video koji je, kako se vidi spontano snimljen.

(Kurir.rs / J. Rafailović)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track