ZAHVALNOST VOJSKE AMG: Priznaje Kuriru za borbu protiv kovida!
Foto: Mod.gov.rs

Velika čast

ZAHVALNOST VOJSKE AMG: Priznaje Kuriru za borbu protiv kovida!

Društvo -

Ministarstvo odbrane dodelilo je dnevnom listu Kurir, Adria media grupi i Adria media magazinima priznanja za doniranje sredstava Vojsci Srbije u cilju podrške sprečavanja i suzbijana koronavirusa.

Na svečanoj ceremoniji održanoj u Domu garde u kasarni "Topčider" zahvalnice je ispred Adria media grupe primio glavni urednik Kurira Aleksandar Đondović. U ime Adria media magazina priznanje je preuzeo direktor uredništva Emil Volak.

foto: Www.mod.gov.rs

Ministar odbrane Aleksandar Vulin se svima koji su donirali sredstva u cilju borbe sa epidemijom, zahvalio u ime Srbije, u ime predsednika Aleksandra Vučića, ali i u ime "svakog vojnika i pacijenta", poručivši da je zahvaljujući njima Srbija pokazala svoje najbolje i najlepše lice onda kada je bilo najteže. - Hvala što nijedan naš vojnik, nijedan naš zdravstveni radnik nije bio bez pažnje i bez toplog napitka, što nije bio bez zaštitne opreme i sredstva za dezinfekciju, što nije bio bez hleba, bez novina. Hvala vam što ste brinuli o njima kao da su vaši, a zapravo i jesu vaši. Hvala vam puno u ime države

Srbije koja je pokazala svoje najbolje i najlepše lice, a i mi sa njom i mi u njoj - istakao je ministar Vulin.

foto: Www.mod.gov.rs

On je naglasio da svi koji su pomogli u borbi protiv koronavirusa nisu bili pozvani niti se od njih to očekivalo, pa je i dobrovoljnost koju su svi pokazali utoliko vrednija.

Vojna priznanja i zahvalnice uručene su i drugim kompanijama, pojedincima i medijima koji su donirali sredstva za suzbijanju koronavirusa.

(Kurir/J.P.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track