Najnovije vesti

NAŠA SRCA SU SLOMLJENA, TVOJA KRILA NISU! PONOS SI! Poslednje poruke Luki koji je posle posete zubaru završio tragično
Foto: Facebook Printscreen

tuga

NAŠA SRCA SU SLOMLJENA, TVOJA KRILA NISU! PONOS SI! Poslednje poruke Luki koji je posle posete zubaru završio tragično

Društvo

"Ovaj divan dečak, sjajni mladi čovek je tek kretao na svoj životni put. Volimo te, anđele. U našim srcima i dušama živiš, zvezdo nebeska. Saosećamo sa mamom, tatom i sekom. Volimo vas oduvek i zauvek. Srca su nam slomljena, ali tvoja krila nisu, sunčane su tvoje oči sada na drugoj strani. Cvet si, i zora si, i beskrajni dan, bogom dano dete. Nosimo Tvoj osmeh, i po večnoj kiši."

Ovako glasi samo jedna u moru oproštajnih poruka posvećenih Luki Radoviću, mladiću koji je spletom nesrećnih okolnosti preminuo usled komplikacije naizgled jednostavne stomatološke intervencije.

Njegova sedmodnevna borba za život, koliko je Luka bio u komi, praktično je počela po odlasku kod stomatologa zbog operacije ciste koju je imao na zubu. Opreacija je završena, ali je Luka potpuno iznenada dobio izlivanje krvi na mozak - imao je urođenu aneurizmu. Nakon sedmodnevne kome, Luka je izgubio bitku za život.

Vest o tragičnom događaju raširila se društvenim mrežama tako da gotovo da nema korisnika koji je naišao na objavu a da se nije makar na trenutak ražalostio nad takvom sudbinom mladog i talentovanog Luke.

- Znam ga od rođenja, prvih koraka... Školovanja i pevanja u mom horiću, mature... Pojca u rodnom gradu, Ajducima.... Ponos Negotina. Večna slava i hvala dragi Luka... Čast mi je što sam te znala, ostaćeš zauvek u našim srcima - još jedna je poruka u nizu kojom su se poznanici i prijatelji oprostili od Luke.

Luka je, inače, rođen u svešteničkoj porodici, a posebno će ga pamtiti vernici po njegovom glasu koji je ispunjavao brojne crkve širom Srbije, pošto je bio član crkvenih horova. Po ocu je Dalmatinac, iz Imotskog, ali je rođen u Negotinu, jer je otac Milan bio paroh u Negotinu.

Luka je osnovnu i srednju školu pohađao u Negotinu, a sahranjen je u na groblju u Jagodini.

- Dušo draga, gospod je video da tvoja dobrota i mesto nije za ovaj svet. Sa anđelima ćeš da ideš, Gospod te je uzeo na vreme, samo on zna zašto. Tuga je velika, ali roditeljima je najteže. Neka im gospod ublaži boli a tebi neka otvori vrata raja sa anđelima - napisala je jedna poznanica ove porodice.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...