Najnovije vesti

MUP MISLI NA SVOJE: Druženje policije sa decom nastradalih kolega, ministar Stefanović darivao mališane (FOTO)
Foto: MUP Srbije

UVEK IZ NJIH

MUP MISLI NA SVOJE: Druženje policije sa decom nastradalih kolega, ministar Stefanović darivao mališane (FOTO)

Društvo

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović poručio je danas da će MUP uvek biti uz porodice poginulih i teško ranjenih pripadnika policije.

foto: MUP Srbije

Na tradicionalnom druženju, koje pred početak školske godine Ministarstvo organizuje za decu stradalih pripadnika, ministar je rekao da je MUP jedna velika porodica koja će biti oslonac u odrastanju i životu toj deci.

foto: MUP Srbije

"Uvek ćemo se truditi da budemo tu za porodice stradalih pripadnika, kako bi i njihova deca videla da država iskreno i ozbiljno brine", naglasio je Stefanović.

foto: MUP Srbije

Prema njegovim rečima, ovim tradicionalnim druženjem Ministarstvo želi da približi rad policije deci, ali i da im pokaže da je ponosno i da pamti njihove roditelje koji su dali živote braneći Srbiju i da ih nikada neće zaboraviti.

foto: MUP Srbije

Deci je kao i svake godine uručen prigodan poklon, mali doprinos njihovom daljem školovanju, a ministar Stefanović istakao je da je želja Ministarstva da oni budu dobri i ispravni ljudi, da uče i vredno rade i da možda neki od njih postanu deo Ministarstva unutrašnjih poslova.

foto: MUP Srbije

Tokom ovogodišnje posete rečnoj policiji, deca stradalih i teško ranjenih pripadnika družila su se i upoznala sa radom Žandarmerije, Specijalne antiterorističke jedinice, rečne i granične policije, a za decu je bilo organizovano i krstarenje rekom policijskim čamcima.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...