Najnovije vesti

ČUDA ĐERDAPSKOG OSTROGA: Mnogi su našli spas i izlečenje moleći se pred moštima Sv. Zosima i Jakova u manastiru Tumane!
Foto: Screenshot Hram TV

ćudotvoran

ČUDA ĐERDAPSKOG OSTROGA: Mnogi su našli spas i izlečenje moleći se pred moštima Sv. Zosima i Jakova u manastiru Tumane!

Društvo

Mnogobrojni vernici dolaze u manastir Tumane tražeći pomoć i isceljena kod moštiju Sv. Zosima i Jakova

Oni svakodnevno obilaze ovo mesto! Tako većina vernika dolazi u manastir Tumane tražeći isceljena kod moštiju Sv. Zosima i Jakova. Postoje brojna svedočanstva da su neki od vernika tamo i dobili isceljenje svojih bolesti.

Danica Ćirić iz Knjaževca je došla da posvedoči čudo Martina D. koji je bio nepokretan 34 godine. Posle posete manastiru Tumane i molitve u kojoj su učestvovali, Martin je počeo mnogo bolje da se oseća.

On je ubrzo ustao iz invalidskih kolica i uz, kako tvrde, Božiju pomoć prohodao. Ilić Mimica iz sela Veliki Drenovac došla je u manastir da se moli za spasenje svog muža Dragana koji je pao sa deset metara visine. On je završio u bolnici gde su se lekari borili za njegov život.

foto: manastir Tumane

Prognoza nije bila optimistična pa su doktori rekli da ga samo "Bog može spasiti". Posle molitve kod kivota Sv. Zosima i Sv. Jakova, Mimica je otišla da obiđe muža. Zatekla ga je na nogama, čudesno oporavljenog, ni u banju nije morao da ide. Ona je blagodareći Tumanskim Čudotvorcima došla ponovo u Tumane.

Biljana Dobrić iz Smedereva je deset godina patila od depresije. Ona nije smela da izađe iz kuće, niti da ostane sama. Kada je čula za manastir Tuman, odmah je sa suprugom krenula tamo. Bili su na sabornoj molitvi. Ona je počela sama da šeta po porti manastira osećajući se, kako navode, oslobođenom i živom. Depresija je nestala i Biljana je ponovo došla sa radošću u manastir!

Manastir Tumane nalazi se pored Golupca na Dunavu i čini neraskidivu vezu i duhovno straži nad Đerdapskom klisurom. Zbog toga ovu svetinju zovu i Đerdapskim Ostrogom!

Kurir.rs/Mondo

Foto printscreen Hram TV

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...