nacionalni heroji

HEROJSKO DELO! Vatrogasci odali prizanje moleru Pavlu i hrabrim momcima za spasavanje devojčice na Dorćolu (KURIR TELEVIZIJA)

Društvo -

Kad je vatrena stihija zahvatila stan na desetom spratu višespratnice na Dorćolu, niko nije mogao da pretpostavi da će četvorica momaka, radnici na renoviranju fasade susedne zgrade, postati nacionalni heroji zbog spasavanja devojke opkoljene vatrom!

Miloš Majstorović, komandir vatrogasne brigade MUP Srbije, odao je priznanje hrabrim molerima Pavlu Gavuri (36), Lazaru Erešu (30), Nemanji Držajiću (20) i Niku Davidu (30).

- To je herojsko delo! Svaka čast momcima na svim postupcima koje su u tom trenutku uradili, ali bili su u velikom riziku. Nisu razmišljali, ali za nas vatrogasce profesionalce normalna su razmišljanja ljudi koji imaju puno adrenalina u sebi da učine neke stvari koje verovatno nikad u životu ne bi ponovili - izjavio je komandir Majstorović.

Na svu sreću, u ovom slučaju sve je završeno kako treba, ali je vatrogasac upozorio građane da vode računa o svojoj bezbednosti kada se događaju slične stvari.

Šta je još poručio odgledajte u nastavku priloga.

OVDE MOŽETE DA PRATITE UŽIVO KURIR TV

Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track