Najnovije vesti

ZA GENERALNOG DIREKTORA RTS 17 KANDIDATA: Evo ko se sve prijavio da bude prvi čovek javnog servisa
Foto: Dado Đilas

konkurs

ZA GENERALNOG DIREKTORA RTS 17 KANDIDATA: Evo ko se sve prijavio da bude prvi čovek javnog servisa

Društvo

BEOGRAD - Upravni odbor Javne medijske ustanove Radio-televizije Srbije konstatovao je danas da je na konkurs za generalnog direktora blagovremeno stiglo 17 prijava, a da formalno pravne uslove ispunjava 14.

Među njima su sadašnji v.d. direktora Dragan Bujošević, Olivera Jovićević, Marko Milutinović, te bivši novinar te kuće Miodrag Popov. Kandidat je i novinar te kuće Vladimir Palikuća kog je Tanjug u svojoj vesti naveo kao "bivšeg novinara te kuće".

Kolega Palikuća u međuvremenu je redakciji Kurira poslao mejl sa dopunom u kojoj kaže da on nije bivši novinar u RTS, kako se navodi u Tanjugovoj vesti, nego da je zaposlen u toj kući.

Takođe među kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa su Zoran Cvetković, Đura Mrđa,Vladan Rakić, Miloš Rajković, Tatjana Čitić, Saša Mirković, Milena Vučetić, Slobodan Orlić, Stanislav Veljković.

Troje kandidata nije ispunilo formalno-pravne uslove, a Upravni odbor će, nakon razgovora sa kandidatima koji ispunjavaju uslove konkursa, odluku o imenovanju generalnog direktora doneti u roku od 45 dana od dana otvaranja prijava na konkurs.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...