KURIROVA ČESTITKA: SREĆNA NOVA 2021. GODINA!
Foto: Kurir

Sve najbolje našim čitaocima

KURIROVA ČESTITKA: SREĆNA NOVA 2021. GODINA!

Društvo -

Dragi čitaoci,

Hvala vam što ste bili uz nas tokom ove, po mnogo čemu, neobične godine.

Pandemija je značajno promenila naše živote i svakoga dana pred nas stavljala nove izazove i prepreke. Niko nije bio spreman za „novu normalnost“ i svi smo nastojali da se prilagodimo situaciji, što nije uvek bilo lako.

Ipak, verujemo da smo i u ovim vanrednim okolnostima uspeli da opravdamo vaše poverenje.

Radili smo svoj posao profesionalno, izlagali se različitim rizicima, a vi ste uvek imali pravovremene informacije sa lica mesta, bez obzira na to da li je reč o kovid zoni ili nepristupačnoj lokaciji u bilo kom delu Srbije.

Uprkos okolnostima, nastavili smo da radimo na unapređenju sadržaja i vašeg korisničkog iskustva. Redizajnirali smo štampano izdanje u skladu sa najsavremenijim svetskim trendovima, angažovali smo menadžera za etičke standarde i pokrenuli televiziju kao još jedan, novi kanal Kurira.

Ove godine dobili smo svetsko priznanje za projekat „Zasadi drvo“ i još intenzivnije smo se, sa svojim partnerima, posvetili aktivnostima za očuvanje prirode. Otišli smo i korak dalje od informisanja i edukacije i angažovali se da uz pomoć Banke hrane i partnera obezbedimo pakete pomoći za stanovništvo koje je najteže pogođeno krizom.

Zaista, iza nas je godina koju ćemo pamtiti po pandemiji i svim izazovima koje je otvorila, ali i po dodatnom poverenju koje ste nam ukazali izabravši nas za najvažniji izvor informacija.

Zahvalni smo vam na tome i potrudićemo se da ostanemo vaš izbor i u godinama koje dolaze.

Želimo vam dobro zdravlje i srećnu Novu godinu!

Vaš Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track