I čisto i održivo: EKO-sredstva za blistav dom su „must have“
Foto: Promo

I čisto i održivo: EKO-sredstva za blistav dom su „must have“

Društvo -

Gde da pronađem sve što mi je potrebno za održavanje domaćinstva? Odgovor na to pitanje pružaju vam dm drogerije, koje nude pregršt proizvoda za održavanje domaćinstva, među njima i one „zelene“, poznate po tome što se prave od obnovljivih sirovina i sadrže manje hemikalija.

U prethodnom periodu proveli smo previše vremena kod kuće. Neki od nas su tada shvatili koliko uživaju u čišćenju i sređivanju, dok su drugi uvideli da im zbog tih aktivnosti ostaje malo vremena za neke bitnije i lepše trenutke. Svakako, i jedni i drugi došli smo do istog zaključka – da svi volimo da nam prostor u kojem živimo bude mirišljav, blistav i čist. Dom je mnogo više od četiri zida i zato nam je stalo da on uvek blista.

dm
foto: Promo

„Zato što se osećam bliže prirodi!“

Kada kažete eko-proizvodi, jedna od prvih asocijacija obično budu dm drogerije, uveliko prepoznatljive po održivosti i savesnom odnosu prema okolini koji su utkani u sve segmente poslovanja kompanije – počevši od ambalaže, pakovanja, transporta, recikliranih materijala, sve do najraznovrsnijih eko-proizvoda.

Kada je u pitanju higijena životnog prostora, bilo da želite da očistite mrlje i prljavštinu u kuhinji, kupatilu, dnevnoj ili spavaćoj sobi i tako osvežite svoj dom, vaše saveznike možete pronaći u širokoj paleti Denkmit proizvoda privatne robne marke dm. Ljubitelji Denkmit Nature linije za održavanje domaćinstva posebno su naklonjeni ovom brendu budući da njegovi proizvodi ne sadrže dodatne konzervanse i boje. Pored toga, time što koristite Denkmit nature proizvode, koji se prave u skladu s najvišim ekološkim standardima, doprinosite očuvanju životne sredine.

Kako bismo očuvali našu planetu za generacije koje dolaze, dovoljni su i mali doprinosi u vidu promena svakodnevnih navika, poput upotrebe ekoloških sredstava za higijenu kupatila, kakvi su upravo proizvodi ove prepoznatljive linije u dm-u. Pored brižljivog odnosa prema prirodi, Denkmit se pokazao kao odličan saborac u borbi protiv neželjenih „stanovnika“ kupatila – svih bakterija i mikroorganizama koji se pojavljuju na sanitarijama.

dm
foto: Promo

Još jedno eko-rešenje za blistav dom stiže iz dm drogerija. Reč je o poznatim Saugstark&Sicher kuhinjskim ubrusima, maramicama i toalet-papiru koji se prave od recikliranih materijala i čijom upotrebom direktno doprinosite smanjenju štetnog otpada.

Pitanje KAKO da živite odgovorno, više neće biti izazov – dovoljna je rešenost da poklonite poverenje ekološkim alternativama proizvoda koje svakodnevno upotrebljavamo. U preko 100 dm drogerija u zemlji čeka vas EKO-program za održavanje domaćinstva koji će vašem domu pružiti potrebnu blistavost, a vas učiniti pravim saveznikom prirode.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track