Uštedite vreme: Nova aplikacija Drive.Go - plaćanje goriva bez odlaska na kasu
Foto: Promo

Uštedite vreme: Nova aplikacija Drive.Go - plaćanje goriva bez odlaska na kasu

Društvo -

Kompanija NIS lansirala je prošle godine mobilnu aplikaciju Drive.Go koja omogućava plaćanje goriva bez odlaska na kasu - uslugu koja štedi vreme i menja dosadašnji način plaćanja. Taj proces sada je pojednostavljen i donosi veliko olakšanje korisnicima, koji prilikom plaćanja ne moraju da napuštaju svoje vozilo!

Sada možete da, udobno smešteni u toplini vašeg automobila, brzo i efikasno platite svoj račin za gorivo, jer kome se još izlazi na hladnoću okrutnih zimskih dana? Koliko je ovakva usluga bila potrebna vozačima govori i činjenica da je do danas na ovaj način prodato više od milion litara goriva.

Inovativan i praktičan servis dostupan je svim korisnicima pametnih telefona koji aplikaciju mogu preuzeti sa Google Play-a, Apple Store-a ili Huawei App Gallery-je. Prilikom prvog korišćenja, potrebno je uneti bankovnu karticu kojom će se obavljati plaćanje, a zatim je dovoljno da se aplikacija pokrene i, pre ili nakon točenja goriva, skenira QR kod na točionom mestu. Sve ovo je moguće uraditi bez napuštanja vozila, te je nakon točenja željene količine goriva proces završen klikom na dugme „plati“.

Plaćanje Drive.Go aplikacijom omogućeno je na više od 160 NIS Petrol i GAZPROM benzinskih stanica širom Srbije, a s obzirom da su prethodni meseci pokazali koliko je ova usluga značajna, kompanija NIS planira da u predstojećem periodu poveća broj benzinskih stanica na kojima će korisnici moći da izvrše plaćanje putem aplikacije.

Korisnici kartice lojalnosti „Sa nama na putu“ uz Drive.Go mobilnu aplikaciju prilikom svake kupovine sakupljaju bonus poene. Takođe, svi korisnici Visa kartica ostvaruju do kraja februara popust korišćenjem ove aplikacije, i to tri dinara po natočenom litru!

Sve informacije o načinu korišćenja aplikacije, dostupne su na potrošačkim sajtovima NIS-a, www.nispetrol.rs/sr/drive-go i www.gazprom-petrol.rs/drive-go, kao i besplatnim pozivom na telefon kol centra kompanije 08 0000 8888.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track