Jazak-dragulj iz srca netaknute prirode Fruške gore
Foto: Promo

Jazak-dragulj iz srca netaknute prirode Fruške gore

Društvo -

Poslednjih godina primetan je rast potražnje i proizvodnje flaširane vode svuda u svetu, a prema podacima Udruženja industrije mineralnih voda stanovnici Srbije godišnje popiju oko 70 litara flaširane vode, dok je evropski prosek oko 170 litara po čoveku.

Značaj vode za funkcionisanje ljudskog organizma davno je poznata činjenica i zato ne čudi podatak da se u svetu godišnje proda više od 150 milijardi litara flaširane vode i da je taj broj konstantno u porastu.

Preporučeno je da dnevno unesemo između 1,5 i 2 litra ove dragocene tečnosti, a pored količine važan je, pre svega, i kvalitet vode koju konzumiramo, odnosno njeno poreklo.

U Srbiji se nalazi oko 400 izvora pijaće vode, a veliki broj njih smešten je u Vojvodini. Plodna ravnica je dom za različite biljne i životinjske vrste, a na njenoj teritoriji nalazi se i najstariji Naconalni park u Srbiji planina izuzetne lepote, Fruška gora.

Na ovoj planini nalaze se izvorišta pijaće vode, dok se svojom jedinstvenošću izdvaja izvor kristalno čiste, pitke, Jazak vode. Prolazeći kroz stene stare više od 30 miliona godina Jazak voda sakuplja minerale koji su neophodni našem organizmu za dobro funkcionisanje. Pored toga, njena optimalna pH vrednost pruža pravilnu hidrataciju tokom celog dana. Zato je Jazak voda savršen izbor za one koji žele da konzumiraju proverene proizvode i u svojoj flašici imaju najbolje iz prirode.

Uverite i Vi se zašto je Jazak – prirodno dobra voda!

Jazak
foto: Promo

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track