01:45

KAKO ĆE IZGLEDATI LETOVANJE U GRČKOJ? Ograničenje u kupanju i OBAVEZNA MASKA! Evo šta možete da očekujete (KURIR TELEVIZIJA)

REDAKCIJA

KAKO ĆE IZGLEDATI LETOVANJE U GRČKOJ? Ograničenje u kupanju i OBAVEZNA MASKA! Evo šta možete da očekujete (KURIR TELEVIZIJA)

Društvo -

Vasilios Provelegios, predsednik Građanske stranke Grka Srbije, u "Redakciji" na Kurir televiziji govorio je o predstojećoj letnjoj sezoni u Grčkoj i onome šta turisti mogu da očekuju ove godine.

- Mislim da to neće biti ni slično kao prethodne, tada je probna sezona bila probna. Sada imamo neki instrument sa kojim se borimo protiv korone. Ono što je kuriozitet u celoj proči jeste da je Grčka odlučila da će snositi sve troškove ukoliko se neko zarazi tu. Ako se neko razboli, mora i da se leči tu - kaže Vasilios Provelegios predsednik Građanske stranke Grka Srbije.

On je dodao da postoji šansa da maske budu obavezne u zatvorenim prostorima, ali i da će postojati i mogućnost za ograničenja prilikom kupanja u bazenu.

- Jedino što može da nam se desi je da će nam za zatvorene objekte trebati maske, u ovom trenutku je potrebno i na otvorenom. Ne očekujemo neke velike promene, možda će biti restrikcija oko kupanja u bazenima, a što se mora tiče, nadam se da će biti ista sezona kao prethodnih godina - kaže Vasilios.

Bonus video:

08:10

Na Radan planini otkriveni ostaci crkve

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track