PROFESOR KOJEM JE SUPRUGA UPUZALA U KADAR ZA KURIR: Studentima bi bilo bolje da uče nego da se bave glupostima!
Foto: Instagram Printscreen

urnebesni snimak

PROFESOR KOJEM JE SUPRUGA UPUZALA U KADAR ZA KURIR: Studentima bi bilo bolje da uče nego da se bave glupostima!

Društvo -

Ivan Boričić, profesor na Medicinskom fakultetu neočekivano je zabavio svoje studente kada mu je, dok je držao onlajn predavanje, u kadar bukvalno upuzala supruga.

Naime, njegova žena je bila sa njim u sobi dok je studentima pred kamerom držao predavanje, ali je morala da izađe iz prostorije, pa je, ne želeći da ga ometa, to pokušala da izvede na diskretan način. Ispalo je upravo suprutno. Urnebesni video-snimak onlajn nastave postao je viralan u sekundi.

- Morao sam da prekinem. Žena puzala da izađe iz sobe. Ono što vidite crveno to je žena. Moja... - rekao je profesor sa neprocenljivim izrazom lica.

Prof. Boričić kaže za Kurir da mu uopšte nije drago što je taj snimak postao hit na društvenim mrežama.

- Ja sam to predavanje koje traje 130 minuta snimao dan pre toga, u subotu, ali zbog nekih tehničkih problema nije bio okačen na sajt fakulteta. U nedelju sam morao opet da ga snimam. Primetio sam suprugu, ali stvarno nisam mogao da snimam i po treći put. Nije mi drago što su studenti taj deo isekli i postavili na društvene mreže. Bolje bi im bilo da uče nego da se bave glupostima - kaže profesor.

Boričić je, inače postao poznat u javnosti prošlog leta kada je studentima zakazao ispit pod orahom.

- Ispiti se održavaju u hladu ispod oraha Instituta za patologiju. Čakajte me ispred instituta, ispiti su javni - napisao je prof. dr Boričić.

Kurir.rs/R. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track