Najnovije vesti

MILOŠ JOVOVIĆ O TURISTIČKOM SEKTORU: Nema Grčke, nećemo objavljivati programe za leto 2021. dok ne budemo znali na čemu smo!
Miloš Jovović, Foto: Privatna arhiva

HITNO REAGOVANJE: NEMA VIŠE IGRANJA SA TURISTIMA

MILOŠ JOVOVIĆ O TURISTIČKOM SEKTORU: Nema Grčke, nećemo objavljivati programe za leto 2021. dok ne budemo znali na čemu smo!

Društvo
23:38h

Ukoliko se nastavi negativna kampanja i otežavanje situacije ja problem neću reševati, poručuje za Kurir Miloš Jovović, direktor turističke agencije Travelland, povodom poslednjih dešavanja u sektoru, koji je teško pogođen pandemijom korona virusa.

Grčka, grčka zastava, Sredozemlje
foto: EPA-EFE/YANNIS KOLESIDIS

Renomirani turistički radnik, navodi da, zbog nastavka negativne kampanje njegova agencija neće objavljivati programe za Grčku-Leto 2021.

- Kao i vi dragi putnici, i mi smo letnje aranžmane platili unapred, tako da nije na nama svima da brinemo oko problema koji se ponavlja od prošle godine. Sve dok ne dobijemo državne garancije nećemo objavljivati programe. Sutra ćemo postaviti pitanje nadležnom ministarstvu i tek kada dobijemo pismene garancije možemo da zvanično objavimo programe - dodaje Jovović.

Poznat kao častan i hrabar čovek, priznaje da se gotovo svakodnevno bori za ceo sektor, još od 15. marta 2020. godine.

- Spremni smo i da objavimo osiguranu sumu novca na svaki vaučer u procentima. Borimo se svim silama da istina konačno izađe na videlo i da se ova agonija koja traje od 15. marta zaustavi - navodi sagovornik koji dodaje da če svi putnici njegove agencije biti obavešteni blagovremeno putem SMS poruka.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...