Najnovije vesti

HIT OGLAS: Muškarci poludeli za POJASOM NEVINOSTI, hoće da ga stave devojkama!
Foto: Printscreen

SREDNJI VEK popularan

HIT OGLAS: Muškarci poludeli za POJASOM NEVINOSTI, hoće da ga stave devojkama!

Društvo

Na sajtovima za prodaju mogu se naći veoma zanimljivi oglasi, ali ponuda ručno iskovanog pojasa nevinosti, kakav je bio u modi u srednjem veku, sa sve katancem i ključem, izazvala je veliku pažnju. A mnoge i ozbiljno zainteresovala.

Marina Jovanović (50) iz Požarevca je na portalu Kupujem-prodajem, u rubrici Antikviteti i umetnička dela, oglasila njegovu prodaju, po ceni od 60 evra. Ona za Kurir objašnjava da je "pojas" iskovao njen suprug, kao i da su više imali nameru da se našale, ali da su ih mnogi zvali koji zaista to žele.

pojas nevinosti, srednjovekovni pojas nevinosti, oglas
foto: Printscreen

- Suprug radi u državnoj firmi, ali mu je hobi da kuje najrazličitije stvari, srednjovekovne noževe, štitove, bukvalno može da napravi sve što vidi, veoma je talentovan i kreativan. Dizajn ovog pojasa je njegov. Mi smo imali neku drugu ideju, više da se našalimo, ali je interesovanje zaista veliko i oglas ima preko 100 pregleda.

Javilo nam se dosta ljudi koji su se raspitivali za pojas nevinosti za svoje devojke vrlo ozbiljno, što nas je malo iznenadilo, jer smo mi to više gledali kao super foru i neku širu poruku - kazala je kroz smeh Jovanovićeva.

(Kurir.rs/J. P.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...