Najnovije vesti

PROSLAVITE ĐURĐEVDAN UZ KURIR: Sutra poklon IKONA SVETI VELIKOMUČENIK GEORGIJE sa zlatotiskom i dodatak Sasomange oglasnik
Foto: Promo

PROSLAVITE ĐURĐEVDAN UZ KURIR: Sutra poklon IKONA SVETI VELIKOMUČENIK GEORGIJE sa zlatotiskom i dodatak Sasomange oglasnik

Društvo

Srpska pravoslavna crkva i vernici u četvrtak, 6. maja, slave Svetog Đorđa i dan posvećen njemu, u narodu znan kao Đurđevdan. Kurir sutra, uoči slave, svim čitaocima poklanja ikonu SVETI VELIKOMUČENIK GEORGIJE sa zlatotiskom i molitvom i dodatak Sasomange oglasnik.

Đurđevdan je praznik sa mnogo običaja i magijskih radnji za zaštitu, zdravlje i plodnost, koje se tog dana obavljaju.

Sveti Đorđe je svojim praznikom svakako zauzeo mesto starog srpskog božanstva plodnosti Jarila i njegovog praznika. Crkva na ovaj dan obeležava pogubljenje Svetog Georgija, koje se desilo 23. aprila 303. godine po starom kalendaru.

U Sasomange oglasniku ćete naći odabrane oglase za kupovinu i prodaju stanova, kuća, placeva, garaža, automobila, telefona, televizora, miksera, muzičkih instrumenata, nameštaja... Bukvalno za bilo šta!

Sasomange je novi onlajn oglasnik, koji se sastoji od internet portala i aplikacija, dostupnih i za iOS i za Android platforme, a svake srede uz dnevne novine Kurir dobijate na poklon selekciju besplatnih malih oglasa. Celokupnu ponudu oglasa možete pronaći na Sasomange.rs, gde vas čeka preko 450.000 aktivnih oglasa u više od 90 kategorija i potkategorija. Sasomange – jedno mesto na kom ima sve!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...