MLADI NEMANJA JE U INVALIDSKIM KOLICIMA SEDEO NA KIŠI DA SKUPI NOVAC ZA OPERACIJU: Sad je stigla vest koja se dugo čekala (FOTO)
Nemanja Đurđević, Foto: Facebook/ Nemanja Djurdjevic

BRAVO, MOMČINO

MLADI NEMANJA JE U INVALIDSKIM KOLICIMA SEDEO NA KIŠI DA SKUPI NOVAC ZA OPERACIJU: Sad je stigla vest koja se dugo čekala (FOTO)

Društvo -

Nemanja Đurđević (26) koji je i po suncu i po kiši skupljao novac za operaciju kičme, napokon je uspeo u tome!

Nemanja Đurđević (26), mladić koji je u invalidskim kolicima od 2017. godine kada je kao suvozač imao tešku saobraćajnu nesreću, sakupio je novac za operaciju kičme koja mu je potrebna!

Nemanja na put u kliniku na Tajlandu, gde ga čeka operacija koja će mu omogućiti da napravi ponovo prve korake, odlazi na svoj rođendan, 24. maja.

Sjajne vesti podelio je i na mrežama.

Nemanja je u udesu te 2017. godine oštetio kičmenu moždinu i prelom pršljenova Th6, Th7 i Th9 i ostao nepokretan.

Lekari jedne klinike na Tajlandu vrše zahvat kojim ugrađuju aparat u kičmeni kanal koji prenosi električne impulse preko povređenog dela kičmene moždine, odnosno prave mehanički bajpas. Takav zahvat bi Nemanji, uz tretman matičnim ćelijama omogućio da ponovo korača, uz podršku dobrih ljudi. Cena operacije je 120.000 evra.

Novac mu je, da bi zakazao termin što pre, bio potreban do prvog maja i u tome je uspeo. Sedeo je napolju, sa tablom, i po suncu i po kiši...

I uspeo!

Bravo za Nemanju!

Nemanji će kasnije trebati novčana sredstva za operaciju kičme, tretmane matičnim ćelijama, putne troškove, lekove, suplemente, medicinski potrošni materijal, kao i za rehabilitaciju u banjskim uslovima.

Bitno je da je suma za operaciju sakupljena, da će se za svoj rođendan otisnuti na put koji će mu promeniti život, a dobri ljudi biće tu da pomognu i posle!

Kurir.rs / Suzana Trajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track