POČEO NOVI CIKLUS NAGRADNE IGRE "UZMI RAČUN I POBEDI": Za stan od 80 KVADRATA u Beogradu DALA 3.000 EVRA
Foto: Privatna arhiva

irena stanojević osvojila vrednu nekretninu

POČEO NOVI CIKLUS NAGRADNE IGRE "UZMI RAČUN I POBEDI": Za stan od 80 KVADRATA u Beogradu DALA 3.000 EVRA

Društvo -

Nakon toliko teške prošle godine zbog pandemije koronavirusa, ova godina nam je počela fantastično! Porodila sam se pre tri i po meseca i dobila sina, a sada smo u nagradnoj igri osvojili i stan u Beogradu! Presrećni smo i osećamo se odlično, ali mislim da još nismo svesni šta nam se desilo.

Ovo za Kurir kaže Irena Stanojević (25), prehrambeni tehničar iz Bačinca kod Smederevske Palanke, koja je u subotu, 15. maja, u prvom izvlačenju novog ciklusa nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021" osvojila stan od 80,5 kvadrata u beogradskom naselju Zemunske kapije.

Stanojevićeva kaže za Kurir da je poslala oko 300 koverti samo sa računima, bez slipova, a s obzirom na to da je minimalan iznos računa koji mogu da učestvuju u nagradnoj igri 100 dinara, a da u svakoj koverti mora da ima 10 računa, ispada da je Ivana za stan "dala" samo 300.000 dinara, tj. oko 3.000 evra!

- Mi smo igrali i u prvom krugu, a sada smo opet rešili da okušamo sreću. U ovom krugu poslali smo oko 300 koverata. Upornost se očigledno isplatila, ali moram da naglasim da nisam samo ja skupljala račune, već su mi pomagali suprug, kuma, sestra, svekrva i njena drugarica, a ja sam pisala i ukrašavala koverte - kroz smeh kaže Irena, koja se nalazi na porodiljskom bolovanju:

- Tek treba da vidim sa suprugom da li ćemo se iz Bačinca seliti za Beograd. Telefoni nam zvone neprekidno, svi zovu i čestitaju, a o planovima ćemo tek kada nam se malo slegnu utisci.

Srećne dobitnike nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021" iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije sa 1.277.607 pristiglih koverti izvukla je glumica Isidora Građanin, a pored stana u Beogradu, dodeljeno je i pet automobila "fijat 500L", koji su otišli u ruke Vladimira Ognjanovića i Milorada Pekeza iz Novog Sada, Miroslava Ljubenovića i Snežane Ilijevski iz Beograda, kao i Olivere Rakić iz Šapca.

(Kurir.rs /J. Pronić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja