PREDSEDNIK SINDIKATA RADNIKA RB KOLUBARA: Želimo sastanak s Vučićem, jedino njemu verujemo
Miodrag Ranković, Foto: Privatna Arhiva

OGLASIO SE RANKOVIĆ

PREDSEDNIK SINDIKATA RADNIKA RB KOLUBARA: Želimo sastanak s Vučićem, jedino njemu verujemo

Društvo -

Miodrag Ranković rekao da Zorana Mihajlović opet pokušava da prevari javnost

Samo dan posle protesta upozorenja Sindikata i radnika Rudarskog basena "Kolubara", ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović na sastanku sa Milanom Đorđevićem Đokinom, predsednikom Sindikata radnika EPS, promenila je stav i sada tvrdi da nema gašenja termoelektrana i da nije odlučeno da se odustaje od gradnje termoelektrane "Kolubara B", već da će se sve dodatno razmatrati, izjavio je Miodrag Ranković predsednik ovog sindikata.

- To je dokaz da ministarka Zorana Mihajlović ne zna šta radi, kao i da ne zna kojim pravcem Srbija treba da krene. Ovo je jedna velika smejurija i mi ne odustajemo od naših zahteva – tražimo nastavak gradnje TE „Kolubara B“ i smenu ministarke Mihajlović. Ona ne radi u interesu građana Srbije već isključivo u interesu uvoznih lobija - naglasio je on i dodao:

- Zorana Mihajlović opet pokušava da prevari javnost jer u današnjem razgovoru nisu učestvovali predstavnici radnika i sindikata „Kolubare“. Ona njih hoće da zaobiđe. Zato tražimo i sastanak kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića, jer jedino njemu verujemo. On nas nikada nije ni slagao ni zaobišao. Verujemo da Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, razume ovu situaciju i da razume da će od namera Zorane Mihajlović građani imati samo štetu. Građani će plaćati skuplju struju, a 20.000 radnika ostaće bez posla zbog ideja Zorane Mihajlović i Milana Đorđevića Đokina - kaže on.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track