Najnovije vesti

GRAĐANI SRBIJE MOGU DA BUDU MIRNI: Ministar Vulin posetio Prijepolje, u Ivanjici dobio Junsku nagradu (FOTO)
Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova

DRŽAVA MISLI NA VAS

GRAĐANI SRBIJE MOGU DA BUDU MIRNI: Ministar Vulin posetio Prijepolje, u Ivanjici dobio Junsku nagradu (FOTO)

Društvo

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je danas prilikom obilaska Policijske uprave u Prijepolju da državno rukovodstvo Republike Srbije na čelu sa predsednikom Vučićem posvećeno radi na jednakom razvoju svih delova Srbije i da policija podjednako i posvećeno brine o sigurnosti svakog građanina naše zemlje i u centralnim delovima i u pograničnim delovima.

„Građani Srbije treba da budu mirni, spokojni i sigurni i da znaju da je njihova država tu da brine o njima, kako u centralnim, tako i u pograničnim delovima naše zemlje“, rekao je ministar Vulin nakon posete Policijskoj upravi Prijepolje.

1 / 5 Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova

„Veliki broj investicija u Prijepolju, ulaganje u infrastrukturu, potpuno renovirana policijska uprava i mnoga druga ulaganja, govore u prilog tome koliko je državi, koliko je predsedniku Vučiću važno da građani Prijepolja i drugih pograničnih opština ostanu na svojim ognjištima, da imaju posao, da rade i da bezbrižno gaje porodice na svojoj dedovini“, istakao je ministar Vulin.

Ministar je naglasio da su uslovi rada policijskih službenika i usluge koju pružaju građanima u poslednjem periodu značajno unapređene i da će se taj trend nastaviti i u budućnosti.

Ministar Vulin je od strane pripadnika Policijske uprave u Prijepolju na poklon dobio gusle i ikonu Belog anđela zbog izuzetnog doprinosa i posvećenosti u radu za ovaj grad i ovu policijsku upravu.

1 / 3 Foto: Ministarstvo unutrašnjih poslova

Ministru Vulinu u sklopu obeležavanja Dana opštine Ivanjica uručena je Junska nagrada, najviše priznanje te opštine, za zasluge, saradnju i pomoć tokom vanredne situacije 2020. godine, nastale usled elementarnih nepogoda koje su zadesile taj kraj i okolinu i pomoći tokom pandemije virusa kovid-19.

Po uručenju nagrade, ministar Vulin istakao je da je Srbija danas jača i bolja, brojnija i radosnija i ponosna što je vodi predsednik kakav je Aleksandar Vučić za koga je Ivanjica jednako važna kao i svi ostali krajevi Srbije.

„Niste vi ovo priznanje dali meni, dali ste ga svim onim muškarcima i ženama iz Sektora za vanredne situacije, Ministarstva unutrašnjih poslova i Vojske Srbije koji su bili tu sa vama i uz vas kada je bilo teško i kada je od njihovog požrtvovanja zavisio život i zdravlje ljudi“, rekao je ministar Vulin.

Ministar Vulin je naglasio da je kao ministar rada i zapošljavanja i odbrane imao izuzetno uspešnu saradnju sa Opštinom Ivanjica i da je ta saradnja i danas kada je na čelu Ministarstva unutrašnjih poslova podjednako uspešna. Ministar je dodao da je građanima ove opštine zahvalan na doprinosu koji su dali državi.

„Kao ministar unutrašnjih poslova, zahvalan sam vam na danima u kojima ste pripadnike Sektora za vanredne situacije primili kao svoje, delili sa njima radost i cenili što su tu, ne zato što su za to plaćeni, već što ste razumeli da i oni imaju porodice, kuće i da i za njih neko brine“, naglasio je ministar Vulin, koji je dobio priznanje Opštine Ivanjica na svečanosti koja je upriličena povodom Dana te opštine.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track