TREĆA SREĆA: Jasna i Miloš dvaput odlagali svadbu zbog korone pa posle 15 meseci konačno stali na ludi kamen FOTO
Foto: Kurir

mladenci, srećno

TREĆA SREĆA: Jasna i Miloš dvaput odlagali svadbu zbog korone pa posle 15 meseci konačno stali na ludi kamen FOTO

Društvo -

Jasna i Miloš iz Beograda dočekali su, posle 15 meseci i dva odlaganja, da konačno iz trećeg pokušaja naprave svadbu i venčaju se!

Jasna, do pre neki dan Rabrenović, a sada, napokon, i zvanično gospođa Janković, i njen izabranik Miloš svaki detalj, mesecima ranije, isplanirali su svadbu zakazanu za taj već davni 5. aprila 2020. godine. Ali ni oni, kao ni niko živi, nisu računali na koronu.

- Tada je bilo je vanredno stanje, sve zaključano, zabrana kretanja i jasno nam je bilo da svadbu moramo odložiti. Izabrali smo novi termin - 3. jun, misleći kao i svi da će korona brzo da prođe. Međutim, bila je tu i početkom juna, kao što je i sada. Rešili smo da opet odložimo svadbu jer nam uopšte nije bilo svejedno, plašili smo se da se neko ne zarazi upravo na dan našeg večanja - priča za Kurir Jasna.

1 / 4 Foto: Kurir

Ipak, to ih nije pokolebalo.

- Nijednog momenta nisam pomislila da je to kao neki znak da ne treba da se venčamo. Štaviše, videvši prošlog leta da uskoro nećemo moći da organizujemo svadbu, venčali smo se septembra prošle godine u Crkvi Svete Trojice u Zemunu. Samo nas dvoje i kumovi - kaže Jasna.

A onda su, konačno, dočekali da se i pred matičarem zavetuju na večnu ljubav - 15. jula ove godine.

- Nismo odustajali od svadbe, želeli smo da se proveselimo s prijateljima i rodbinom. Sada su dozvoljena i ta okupljanja. Bilo je 110 gostiju, i uživali smo - kroz osmeh priča Jasna.

Rabrenovići, Jankovići i svi ostali ludo su se provodili uz pesmu i igru, jer svima je dosta korone, svi su željni života... Svadba, posle dugo, dugo vremena... Kao u stara dobra vremena...

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track