MINISTAR MALI UPOZORIO GRAĐANE: Moje ime je zloupotrebljeno, koriste izmišljen intervju! NE NASEDAJTE NA OVU PREVARU (FOTO)
Foto: Printscreen/RTS, Printscreen/Instagram/mali_sinisa

apel!

MINISTAR MALI UPOZORIO GRAĐANE: Moje ime je zloupotrebljeno, koriste izmišljen intervju! NE NASEDAJTE NA OVU PREVARU (FOTO)

Društvo -

Ministar finansija Srbije Siniša Mali izjavio je danas da je njegovo ime zloupotrebljeno u internet prevari za reklamiranje sajta preko kojeg građani navodno mogu da jednostavno i lako zarade veliki novac.

"Apelujem na građane da ne nasedaju na internet prevaru koja je u toku, a u kojoj se koristi moje ime kako bi se preko jedne platforme za oglašavanje na medijskim portalima reklamirao veb sajt koji obećava jednostavnu i laku zaradu. Za reklamiranje koriste potpuno izmišljen intervju, kako bi podstakli građane da koriste njihov sajt preko koga navodno mogu da zarade veliki novac. Molim vas ne nasedajte na ovakve prevare", napisao je ministar Mali na Instagramu.

Najavio je da će slučaj prijaviti Odeljenju za visokotehnološki kriminal MUP-a Srbije, a da će od internacionalne platforme zatražiti da pomenuti sadržaj u najkraćem roku ukloni.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track