MINISTAR VULIN U POSETI ČAČKU: Vaš glavni zadatak je da svakoga ko počini nasilje, počini ubistvo brzo otkrijete i uhapsite!
Foto: MUP Srbije

u poseti tamošnjoj policijskoj stanici

MINISTAR VULIN U POSETI ČAČKU: Vaš glavni zadatak je da svakoga ko počini nasilje, počini ubistvo brzo otkrijete i uhapsite!

Društvo -

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je danas u Čačku da je policija uspešna onoliko koliko se svaki građanin oseća sigurno i bezbedno na ulici, u svom kvartu, gradu.

- Vaš glavni zadatak je da svakog ko počini nasilje, ukrade, pokuša otmicu, počini ubistvo brzo otkrijete i uhapsite. Naše ulice moraju biti bezbedne - istakao je ministar Vulin nakon obilaska Policijske uprave Čačak i sastanka sa njenim rukovodiocima.

Aleksandar Vulin, Čačak
foto: MUP Srbije

Ministar je naglasio da pokušaji pojedinaca koji žele da omalovaže rad policije napadajući nosioce borbe protiv organizovanog kriminala neće obeshrabriti nijednog policijskog službenika, već da će naprotiv, policija u borbi za bezbedno detinjstvo naše dece biti još čvršća i upornija.

- Koliko smo uspešni u zaštiti običnog građanina, toliko smo uspešni kao policija - poručio je ministar Vulin i istakao da bezbednost jeste primarni zadatak policije, ali da je u tome izuzetno važna uloga celog društva, posebno lokalnih samouprava.

Aleksandar Vulin, Čačak
foto: MUP Srbije

Ministar Vulin, koji se tokom posete Čačku, sastao i sa gradonačelnikom Milunom Todorovićem, istakao je dobru saradnju policije i lokalne samouprave u ovom gradu i izrazio očekivanje da će ona i u narednom periodu, kroz zajedničke projekte, biti unapređena.

Ministar je na početku obilaska Policijske uprave u Čačku položio cveće na spomen-obeležje poginulim policijskim službenicima ove uprave.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track