VULIN SA ŠKOLARCIMA: Nagradio policajce koji su uhapsili dilera droge u krugu OŠ Oslobodioci Beograda
Foto: MUP Instagram printscreen

mup

VULIN SA ŠKOLARCIMA: Nagradio policajce koji su uhapsili dilera droge u krugu OŠ Oslobodioci Beograda

Društvo -

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je danas nagradio policajce Marka Stevanovića i Filipa Petrića, zbog hapšenja narko-dilera koji je prodavao drogu u krugu Osnovne škole "Oslobodioci Beograda".

Stevanović i Petrić su policijski službenici Policijske stanice Zvezdara a tog narko -dilera su nedavno uhapsili, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Vulin je rekao da "nema velikih i malih dilera" i da svaki od njih mora biti sklonjen sa ulica, "a pogotovo iz okoline gde se skupljaju deca da uče i da se druže".

Poručio je da je njegov lični stav da se dilerima koji prodaju drogu deci i maloletnicima sudi kao za pokušaj ubistva. Ponovio je i da dok je on mnistar policije a Aleksandar Vučić predsednik Srbije da marihuana ili bilo koja druga droga neće biti legalizovane.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, povodom početka nove školske godine, poručio je danas školarcima da je policija tu da bi oni bili bezbedni i da policajcu uvek mogu da veruju, da mu se obrate, jer je tu da ih sačuva i pomogne im, saopštio je MUP.

Ministar Vulin, koji je povodom početka nove školske godine obišao Osnovnu školu „Oslobodioci Beograda“, u čijoj je blizini nedavno policija uhapsila narko-dilere koji su prodavali drogu, mališanima je ukazao da je droga veliko zlo od koga treba da se čuvaju i naglasio da policija neće dozvoliti da nijedan narko-diler uništi njihovu mladost i budućnost.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track