URUČENI KLJUČEVI DOBITNIKU STANA U NAGRADNOJ IGRI UZMI RAČUN I POBEDI: Titomir veruje da mu je 13. koverta donela sreću (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/mali_sinisa

u naselju Zemunske kapije

URUČENI KLJUČEVI DOBITNIKU STANA U NAGRADNOJ IGRI UZMI RAČUN I POBEDI: Titomir veruje da mu je 13. koverta donela sreću (FOTO)

Društvo -

Dobitnik glavne nagrade u prvom jesenjem izvlačenju igre "Uzmi račun i pobedi" Titomir Stojković iz Boleča, potpisao je u Vladi ugovor o vlasništvu trosobnog stana u naselju Zemunske kapije.

Titomir je poslao 13 koverata i veruje da mu je baš ta poslednja donela sreću, kojoj se ni najmanje nije nadao.

"Apelujem što više da skupljaju te račune, da traže..i vidi da može da se dobije", poručuje Titomir.

Ključ je tu, a ko će iz Boleča u 71 kvadrat na adresi u Zemunu, sin i kćerka se još dogovaraju.

Resorni ministar podseća da od 1. novembra ulazimo u prelazni period novog načina izdavanja fiskalnih računa, koji će se u istom trenutku očitavati i u Poreskoj upravi.

"Novi način fiskalizacije, izdavanja fiskalih kasa, digitalno. Jedan sistem koji potpuno usklađen sa novim dobom u kojem živimo. Mnogo će doprineti i suzbijanju sive ekonomije, a ono što je važno za građane Srbije svi mi kada budemo nešto kupovali bićemo pravi kontrolor prometa da li su fiskalni računi koji se izdaju pravi ili nisu. S obzirom da će imati kjuar kod i odmah skeniranjem preko mobilnog svako može da vidi da li je taj račun validan", navodi ministar finansija Siniša Mali.

Uz novu fiskalizaciju na koju se u potpunosti prelazi 1. maja iduće godine, planirane su i nove nagradne igre. Za ovu koja je u toku do sada je stiglo više od 8 i po miliona koverata sa računima. U subotnjem izvlačenju, nagrade su još jedan stan i 5 automobila.

(Kurir.rs/RTS)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track