00:55

ĐOKIĆIMA BILO ZACRTANO DA BUDU BRUTALNO UBIJENI! ŠOK TVRDNJA ASTROLOGA: Policija već zna ko su počinioci, sad sve isplivava

stravično

ĐOKIĆIMA ZACRTANO DA BUDU BRUTALNO UBIJENI! ŠOK TVRDNJA ASTROLOGA: Policija već zna ko su počinioci SADA NA POVRŠINU ISPLIVAVA SVE

Društvo -

Astrolog Dušan Veličković je govoreći o retrogradnom merkuru na Kurir televiziji izneo i šok tvrdnju kad je ubistvo porodice Đokić u pitanju.

- To je jedna ludačka kombinacija na nebu, vidimo i po zločinu koji se desio. Kao i svaki zločin, ne postoji savršen i videli smo koliko su grešaka napravili i pitanje je dana kad će policija to da rasvetli, mislim da policija i zna već ko je to uradio. Sada na površinu isplivava sve - rekao je astrolog Dušan Veličković.

Dušan Veličković
foto: Kurir televizija

Veličković nije jedini koji smatra da će se ubistvo ubrzo rasvetliti. Ratomir Antonović iz Centra za bezbednost, istrage i odbranu rekao je u jučerašnjem Pulsu Srbije da smatra da ćemo uskoro imati imena počinioca ovog svirepog zločina.

Ratomir Antonović
foto: Kurir televizija

Pogledajte u videu šta je Antonović rekao:

01:58

IMENA UBICA PORODICE ĐOKIĆ IMAĆEMO ZA NEKOLIKO DANA! Ubice su profesionalci, znali su gde je SKRIVEN NOVAC

Uticaj "ludačke" kombinacija na nebu, kako astrolog kaže, neće prestati do kraja meseca

- Merkur je planeta logike i inteligencije, koja šalje radiotalase i mi to upijamo. Kad je retrogradan, tera nas da se okrenemo ka prošlosti a mi hoćemo da idemo sve više napred. Tera nas da vidimo ko nas je to povredio u prošlosti, mi sada imamo i mlad mesec na 30 stepenu vage, a tu se već nalazi Mars. Zamislite vi sad 3 planete na jednom mestu i to pod nesrećnim sazveđem zvanim "Gavran". Ovo je aspekt laganja i neiskrenosti, izgovori do kraja ovog meseca ne vrede - rekao je Veličković.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:58

IMENA UBICA PORODICE ĐOKIĆ IMAĆEMO ZA NEKOLIKO DANA! Ubice su profesionalci, znali su gde je SKRIVEN NOVAC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track