TREĆI DAN POTRAGE ZA NESTALIM NASTAVNIKOM FIZIKE IZ TUTINA: Građani na nogama, traže trag koji bi ih odveo do Nasufa
Foto: Facebook Printscreen, Tutin pres

porodica moli za pomoć

TREĆI DAN POTRAGE ZA NESTALIM NASTAVNIKOM FIZIKE IZ TUTINA: Građani na nogama, traže trag koji bi ih odveo do Nasufa

Društvo -

Nasuf Selmanović (61), nastavnik fizike u osnovnoj školi "Rifat Burdzović" u Tutinu, nestao je u četvrtak oko 10 časova i intenzivna potraga za njim traje već dva dana.

Selmanović je poslednji put viđen u blizini porodične kuće, a nadzorne kamere su zabeležile njegovo kretanja u naselju u blizini gradskog stadiona.

Na sebi je imao crnu jaknu i crnu kapu.

Policija, porodica, njegove kolege iz škole, ali i drugi građani Tutina uključili su se u potragu, članovi moto kluba iz tog grada stavili su svoje žipove na raspoljaganje za potrebe potrage u nepristupačnim terenima, piše Tutin pres.

- Znamo samo gde je poslednji put viđen i u kom pravcu se uputio. U jednom trenutku smo dobili informaciju da je primećen u obližnjem selu, ali se ispostavilo da nije tačno - rekli su iz porodice i još jednom apelovali na građane i policiju da se uključe u potragu:

"Već tri dana pretražujemo sve, policija je bila juče, danas su samo građani izašli. Molimo ljude da se odazovu i da nam pomognu."

Građani i porodica opet su se jutros okupili kod gradskog stadiona odakle su krenuli u prečešljavanje grada u potrazi za bilo koji tragom koji bi doveo do nestalog profesora.

Ukoliko ste videli Nasufa ili imate neke informacije o njemu obavestite policiju ili porodicu Selmanović na broj telefona 063 1737170.

(Kurir.rs/Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track