Najnovije vesti

ANTIVAKSERU SE VAKCINISALA ĆERKA: Nisam je ja vakcinisao, nije mi prijavila
01:32

ANTIVAKSERU SE VAKCINISALA ĆERKA: Nisam je ja vakcinisao, nije mi prijavila

sve smo videli

ŠOK PRIZNANJE GINEKOLOGA IZ ANTIVAKSERSKE GRUPE! Moja ćerka se vakcinisala, sama se odlučila, nije me ni informisala pre toga

Društvo

Ginekolog Borislav Antonijević, koji neprestano šokira javnost svojim stavovima o vakcinaciji i lečenju kovida, priznao je da je njegova ćerka primila cepivo protiv opake bolesti!

Antonijević je inače jedan od medicinara koji su najaktivniji članovi Viber grupe ivermektin, koja okuplja antivaksere, a između ostalog tvrdi i da je taj lek za konje registrovan za lečenje kovida u nekim državama EU.

"Za godinu dana ima 2,5 miliona neželjenih dejstava od vakcina. Između ostalog i smrti. Mi smo se protivili vakcinaciji dece. I dalje se protivim. Svako od odraslih ima pravo da odluči da li će primiti vakcinu ili ne", rekao je Antonijević u jutarnjem programu Kurir televizije.

Antonijević je prvo negirao da je vakcinisao decu da bi se na kraju ispostavilo da je jedno njegovo dete ipak primilo cepivo.

Vakcina, Borislav Antonijević
foto: Kurir televizija

"Moje jedno dete je vakcinisano i to Fajzerom. Ona je odrasla da može da razmisli sama, odlučila je da hoće, ima 24 godine, sama se vakcinisala, a da me nije informisala pre toga. Nema neželjenih dejstava", otkrio je ginekolog.

Na njegove reči oštro je reagovao Aleksandar Stojanović, direktor Doma zdravlja Palilula, pitajući ga da li se vakcinisao, a nakog odrečnog odgovora zapitao se kako i dalje radi u GAK Narodni front.

Stojanović svom kolegi kaže da je promašio profesiju.

"Vi ste ginekolog, tvrdite da niste protiv vakcine, a u ivermektin ste grupi. Da ovo što ste ispričali ima pokriće u nauci i mediicini vi biste bii Nobelovac i najbogatiji čovek na svetu. Vi dobro razmislite da li da idete danas u porodilište da nevakcinisani lečite trudnice. Doktore, morate da shvatite da moramo da živimo s ovim virusom i da ćemo primiti i petu-šestu dozu ako treba, jer bi nas u suprotnom bilo milijardu, a ne šest milijardi", rekao je dr Stojanović.

Antonijević je dodao da nije decidno protiv vakcina i da se protivi prinudnoj vakcinaciji.

"Ne sme da bude mandatnog kažnjavanja za one koji ne žele da se vakcinišu", poručio je ginekolog.

Stojanović mu je poručio da bi bilo pametnije da se bavi poljoprivredom.

"Idite na selo, uzmite repu i zaboravite medicinu, niste vakcinisali decu", zaključio je direktor DZ Palilula.

Vakcina, Aleksandar Stojanović
foto: Kurir televizija

Antonijević tvrdi da trudnicama daje savete da dobro razmisle i sagledaju situaciju.

"Kolega, kako uspevate da radite u Narodnom frontu sa ovakvim savetima pacijentima? Da li vi znate da su neke trudnice preminule", upitao je Stojanović.

(Kurir.rs)

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

ZABORAVITE MEDICINU, BAVITE SE POLJOPRIVREDOM: Žestoki okršaj dr Antonijevića i dr Stojanovića
01:25

ZABORAVITE MEDICINU, BAVITE SE POLJOPRIVREDOM: Žestoki okršaj dr Antonijevića i dr Stojanovića

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track