Najnovije vesti

JEZIVO! Nadrilekarke bajale lekarima da nikad nemaju decu i da ne dočekaju bela dana! Dr Davidović sve otkrila, IMA DOKAZE (VIDEO)
Foto: Printscreen

Šokantno

JEZIVO! Nadrilekarke bajale lekarima da nikad nemaju decu i da ne dočekaju bela dana! Dr Davidović sve otkrila, IMA DOKAZE (VIDEO)

Društvo
07:33h

Slali su kriminalce da prete da ću postati poluinvalid, razbijali su stakla, cepali bilborde, tvrdi dr Kristina Davidović, koja je otkrila šemu po kojoj su prevaranti širili posao i uništavali ljude

Ass. dr Kristina Davidović, specijalista radiologije zaposlena u Kliničkom centru Srbije i predsednica Udruženja estetske medicine Srbije, koja se 10 godina bavi estetskom i antiejdžing medicinom, raskrinkala je na Instagramu nadrilekare i ispričala sve o dugoj borbi protiv onih koji su se lažno predstavljali kao lekari i svojom nestručnošću uništavali ljude.

- Krenulo je od toga što su pre nekoliko godina neke nadrilekarke bile pacijenti nas lekara i poželele da se bave istim poslom, misleći da je samo dovoljno dodati "dr" ispred svog imena, ili pak "specijalista estetske medicine", da izmisle da su išli na edukacije, da su doktori, masteri, ali i da su bile na specijalizacijama u Rusiji, Kini - ispričala je ona, objasnivši i kako se desilo to da se za četiri godine, kako kaže, nakote nadrilekari:

- Imale su savršen plan. Okupili su u svakom gradu 10, 20, 30 devojaka, koje su im "nabavljale pacijente". Dogovore se s nabavljačima pacijenata da će imati od 20 do 50 evra od svakog pacijenta. One su im fotošopirale slike, širile dobar glas o njima, a pljuvale lekare i doktore estetske medicine. Te osobe su služile jedno vreme, da bi kasnije ostajale bez posla jer smo mi lekari javno počeli da pričamo o ovome. Svaka komplikacija, tvrdi dr Davidović, bila je prikrivena jer su slali kriminalce da zastrašuju žene da ne smeju nigde ništa da prijave jer će im se nešto loše desiti.

- Tako su i u moju kliniku slali kriminalce da prete da će "lepa doktorka postati poluinvalid", razbijali su stakla, cepali bilborde, zvali telefonom s raznim pretnjama. Sve to je u tužilaštvu - istakla je i dodala da tu nije bio kraj:

- Da zlo bude gore, slali su nam video-snimke gde baju kod hodža na zdravlje, uspeh, da nikad nemamo decu i da nikada ne dočekamo beli dan - jer iz zatvora se izlazi, a mi iz groba i bolesti nećemo nikada!

Za Olgicu Lončar zna od 2017. godine, kada su joj pacijenti javljali da krade njene radove i predstavlja ih kao svoje.

Olgica Lončar
foto: Printscreen/Instagram

- Kačila ih na društvene mreže, a pacijentima pričala kako vodi moj život - da je zaposlena na Urgentnom, da ima specijalizaciju kao moju, sve moje predstavljala je kao svoje, govoreći kako svi doktori idu kod nje na edukacije, kako ispravlja tuđe radove, a zapravo je svaki rad fotošopiran.

Takođe, još od tada znamo i da se Olgica Markanović bavi ovakvim stvarima - podvukla je dr Davidović i dodala da su čak i neki lekari pomagali nadrilekarkama dajući im podršku.

Olgica Markanović
foto: Privatna Arhiva, Instagram

Suzana Trajković

Bonus video:

USIJANJE DANA 27.04.2021. - SNEŽANA MILETIĆ i KRISTINA ANĐELKOVIĆ: NADRILEKARSTVO U ESTETSKOJ HIRURGIJI
39:35

USIJANJE DANA 27.04.2021. - SNEŽANA MILETIĆ i KRISTINA ANĐELKOVIĆ: NADRILEKARSTVO U ESTETSKOJ HIRURGIJI

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track