KUKAVICE! LJUTA SAM! Dr Danica Grujičić se već 2 godine bori s OVIM problemom, a sada se oglasila (VIDEO)
Foto: Printscreen/Facebook

"HEROJI"

KUKAVICE! LJUTA SAM! Dr Danica Grujičić se već 2 godine bori s OVIM problemom, a sada se oglasila (VIDEO)

Društvo -

Direktorka Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije Danica Grujičić suočava se sa pravom bujicom lažnih naloga sa njenim imenom, a sada je o tome odlučila da progovori u javnosti.

On je na svom zvaničnom Fejsbuk profilu objavila video post u kome je objasnila da se već pune dve godine bori sa lažnim nalozima na internetu.

"Kao što svi znaju nikada nisam imala problem da kažem šta mislim, kome god se to sviđalo ili ne. Uvek odgovorim na svako pitanje i za mene ne postoje tabu teme niti pitanja na koja ne smem da odgovorim", napisala je doktorka u opisu postavljenog snimka i dodala da je jako kukavički i neodgovorno predstavljati se tuđim imenom.

"Svako ko želi da iznese svoj stav neka to uradi pod svojim imenom i prezimenom i preuzme odgovornost za svoje reči, to je jedino časno. Bavim se jako odgovornim poslom i moj životni prioritet je zdravlje i ljudi i briga o pacijentima. Svakog dana dobijam pozive i pitanja da li sam nešto izjavila ili ne... I moram da odgovaram i da se bavim nepotrebim stvarima. Posebno sam ljuta na nadležne organe kojima uvek sve uredno prijavim kao građanin i koji mesecima ne mogu da reše problem. Ja imam svoje zvanične naloge i samo njih, neretko viđam izjave po medijima ili po internetu koje nikada nisam dala. 'Heroji' koji se kriju iza tuđih imena najbolje da ništa i ne objavljuju. Hvala", navela je Grujičićeva.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track