JOVANU OTELI ZBOG POSLA S NEKRETNINAMA?! Saslušani sadašnji partner i bivši suprug ZLATIBORCI O MISTERIOZNOM NESTANKU ŽENE
Foto: privatna arhiva

potraga i dalje traje

JOVANU OTELI ZBOG POSLA S NEKRETNINAMA?! Saslušani sadašnji partner i bivši suprug ZLATIBORCI O MISTERIOZNOM NESTANKU ŽENE

Društvo -

Potraga za Jovanom Marjanović (54) iz Niša, inače rođenom Leskovčankom, nastavljena je i peti dan nakon što je nestala. Ekipe policajaca i vatrogasaca pretražuju svaki delić Zlatibora

Pre podne su pretražili predeo oko Kaubojskog grada (El Paso), oko 15 km od centra Zlatibora, gde su prethodno veče sestre Ljiljana Simić i Brankiva Marjanović dobile poziv da je Jovana navodno viđena u tom delu.

- Malo pre 21 sat pozvao nas je muškarac iz Beograda i rekao da je primetio ženu koja odgovara opisu, kao 80 psoto je siguran da je to ona. Nas dve i brat od tetke je smo odmah otišli tamo. Videli smo nekoliko tragova koje vode u šumu – ispričala je jedan od sestara, piše Informer.

Policija je pretražila taj teren ali nije našla nešto što bi ukazivalo da je nestala Jovana boravila tu.

Pretraga na Zlatiboru se vršila na više lokacija. Pretražena je Draglica, traga se Tić poljem, a tražena je na Borovoj glavi i predelu iznad Ribničkog jezera ka Torniku.

Kako nezvanično saznaje Informer, saslušani su sadašnji partner i bivši suprug nestale Jovane, kao i još nekoliko osoba koji bi mogli da pomognu istrazi. Takođe, pregledaju se i video zapisi sa kamera objekata koji bi pratili neku trag kuda se kretala nestala.

Jovana je nestala u sredu, 22. decembra, a oko 20 časova joj se gibi svaki trag. Boravila je na Zlatiboru u iznajmljenom stanu u ulici Sava Stanojčića. Tu je bila sa partnerom. Na Zlatiboru se našla zbog radova na jednoj građevini koje je izvodila Jovanina firma kao podizvođač.

- Tog dana smo se čule i sestra i ja sa njom. Pričale smo i bilo je sve u redu. Sa sestrom se posle čula i prekinula je vezu čim je ušao njen pratner. Onda je izašla da prošeta. Od tada se niko nije čuo sa njom – kaže Ljiljana Simić.

Celu noć je bila nedostupna. Jovanin telefon je pronađen ugašen u vodovodnim cevima preko puta pumpe na Zlatiboru, oko 2,5 km od stana gde je živela. Pronašao ga je radnik, koji je uključio telefon i čim se aktivirao, policija je locirala telefon.

Tu je izvršena pretraga, ali nije bilo nekih znakova koje bi ukazivalo šta se dogodilo sa Jovanom.

Jovana Marjanović, Zlatibor
foto: privatna arhiva

Ćerke su preko društvenih mreža aktivirale javnost i preko video zapisa mole za svaki trag koji bi im pomogao da nađu majku.

- Naša majka nikada ne bi naudila sebi i ne verujemo da bi počinila samoubistvo. Imala je određene privatne probleme o kojima je obaveštena policija – bio je vapaj sestara.

I Zlatiborci su zbunjeni celom situacijom.

- Jadna žena, nadam se da će je naći živu i zdravu. Ova deca prolaze kroz pakao. Traže je od jutra do mraka. Još ih zovu sa svih strana i svašta im pričaju – kaže jedna meštanka Zlatibora.

Jedan Zlatiborac ima drugačije viđenje situacije.

- Imala je tu neku građevinsku firmu, pa je pitanje da li je ušla u neki posao u koji nije smela. Svašta se ovde po Zlatiboru dešava. Da su je oteli, već bi možda tražili neki otkup. Ko zna šta je sa njom? Samo da je živa – prokomentarisao je ovaj Zlatiborac.

Pretraga se nastavlja po vrletima Zlatibora, a svaka informacija je dobra došla. Zato pozovite na broj 0605576764.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja