SKANDALOZNO! VITOROG POSTAVIO BILBORD SA MAPOM SRBIJE BEZ KOSOVA! Građani u šoku delili fotografije, a evo šta kažu u kompaniji!
Foto: Privatna Arhiva

sramota

SKANDALOZNO! VITOROG POSTAVIO BILBORD SA MAPOM SRBIJE BEZ KOSOVA! Građani u šoku delili fotografije, a evo šta kažu u kompaniji!

Društvo -

Kompanija "Vitorog", koja proizvodi nameštaj, na Zlatiboru je postavila bilbord na kojem se nalazi mapa Srbije bez Kosova i Metohije! Ova skandalozna mapa za kratko vreme izazvala je buru negativnih reakcija na društvenim mrežama, a fotografije bilborda su redakciji slali i čitaoci Kurira.

Želeći da proveri kako je došlo do ovog sramnog propusta, Kurir je kontaktirao sa kompanijom gde su nas uputili na zvanično saopštenje koje su izdali ovim povodom.

- U nedelju 26.12. smo primili obaveštenje da je na bilbordu, koji je istog dana postavljen na Zlatiboru, prikazana mapa Srbije sa lokacijama naših salona, ali da prikazana mapa ne uključuje teritoriju Kosova i Metohije. Odmah po prijemu fortografije bilborda, pokrenuli smo hitan postupak i ustanovili da je u pitanju gruba greška u pripremi za štampu i naložili hitnu reakciju uklanjanja sadržaja sa bilborda. Zahvaljujemo se svima koji su nam slali fotografije, na tome što su nam ukazali na propust i obaveštavamo vas da je sadržaj bilorda uklonjen u roku od par sati - navode u kompaniji "Vitorog-Promet" doo i dodaju da je ova greška uznemirala i njih i njihove porodice.

- Kako smo mi porodična kompanija sa 700 zaposlenih, informacija o sadržaju bilborda veoma je uznemirila i sve nas, kao i naše porodice i jasne su nam pojedine reakcije koje smo primili putem društvenih mreža. Još jednom se izvinjavamo celokupnoj javnosti i zahvaljujemo se na razumevanju - poručili su.

Kurir.rs/R.K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track