DEČICI KOJA LEŽE NA HEMATOLOŠKOM ODELJENJU U TIRŠOVOJ SADA ĆE BORAVAK TAMO BITI MNOGO LEPŠI: Bolnica izgleda skroz drugačije
Oslikano odeljenje hematologije u Tiršovoj, Foto: Nurdor Srbija

DIVAN GEST ZA BOLESNE MALIŠANE

DEČICI KOJA LEŽE NA HEMATOLOŠKOM ODELJENJU U TIRŠOVOJ SADA ĆE BORAVAK TAMO BITI MNOGO LEPŠI: Bolnica izgleda skroz drugačije

Društvo -

Lepši novogodišnji poklon nismo mogli da zamislimo za naše male superheroje - naveli su iz Nurdora

Dečica koja se bore sa malignim bolestima od malih nogu primorana su da budu u bolnici, nekad i mesecima.

Teško je kada su tamo sa jednim roditeljem, kada nema drugara, okoline na koju su navikli. Ipak, uvek postoje oni dobri ljudi koji se trude da im život ulepšaju koliko mogu. Udruženje NURDOR objavilo je fotografije oslikane dnevne hematološke bolnice Univerzitetske dečje klinike Tiršova!

- Presrećni smo i ponosni! - navodi se u opisu, gde se potom dodaje: - Zahvaljujući našim dugogodišnjim prijateljima i donatorima, umetnici Mileni Lazarević i štampariji BIG Print, deci oboleloj od malignih bolesti koja dolaze da prime terapiju će osećaj hladnih zidova bolnice biti zamenjen šarenom i veselom atmosferom kao iz crtanog filma.

- Lepši novogodišnji poklon nismo mogli da zamislimo za naše male superheroje, koji će i vreme praznika provesti vodeći najvažnije borbe na svetu. Hvala vam što ste tu za njih i što zajedno činimo da im ovaj svet izgleda malo lepši - napisali su oni.

Kurir.rs/ S.Trajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track