BURNE REAKCIJE GRAĐANA: Vozač treba da zaustavi autobus dok putnik ne stavi masku ili ne izađe NAPOLJE!
Foto: Profimedia

OŠTRO

BURNE REAKCIJE GRAĐANA: Vozač treba da zaustavi autobus dok putnik ne stavi masku ili ne izađe NAPOLJE!

Društvo -

Tekst o drami u autobusu na liniji 46 u kome je zdravstvena radnica prigovorila devojci koja nije nosila masku, a sve vreme se smejala i glasno pričala telefonom naišao je na burne reakcije građana.

Sudeći po komentarima ispod teksta većina građana je stala na stranu zdravstvene radnice koja je oštro osudila nepoštovanje propisanih epidemioloških mera pa i samo nepoštovanje lekara koji se već dve godine bore za živote zaraženih građana.

Između ostalog ona je navela da zbog neodgovornih pojedinaca zdravstveni radnici dve godine ne mogu da budu s svojom porodicom i da neprestano vode buitku sa virusom.

maske, medicinske maske
foto: Profimedia

- I da nije korone nepristojno je tako razgovarati glasno i dugo u autobusu. Ovde mi je i žalosno što niko nije podržao ženu, nego svi ćute - piše u jednom komentaru:

- Omladina u većini slučajeva nema ni obraza ni stida. Pametan čovek ne bi dozvolio da ga iko opominje za nekulturno ponašanje, a još manje da se protivi. Pravilo da u busu niko ne može bez maske još uvek važi. Zašto vozači ne zaustave vozilo dok osoba koja nema masku ne stavi je na lice ili jednostavno ne napusti vozilo - navodi se u drugoim komentaru.

Podsetimo, zdravstvena radnica je opomenula devojku u autobusu koja nije nosila masku dok je glasno pričala telefonom i sve vreme se smejala pa joj rekla da ućuti ili da stavi masku da ne seje bacile na sve strane.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track