OTEŽAN SAOBRAĆAJ, SVI PUTEVI PROHODNI: Ima dovoljno agregata, stiglo i dodatnih 40 tona soli
Foto: Kurir.rs/T. Ilić

zabeleo se grad

OTEŽAN SAOBRAĆAJ, SVI PUTEVI PROHODNI: Ima dovoljno agregata, stiglo i dodatnih 40 tona soli

Srbija -

LOZNICA - Loznica je danas osvanula na minus jedan i sa visinom snežnog pokrivača od sedam santimetara, a sneg koji je počeo juče i dalje slabo pada.

Prema informaciji iz saobraćajne policije svi putevi na području Grada Loznice su prohodni, ali su zbog zadržavanja ugaženog snega kolovozi klizavi pa je odvijanje saobraćaja malo otežano i usporeno zbog čega upozoravaju vozače da vožnju prilagode uslovima na putu. Zimska služba je na terenu, od petka je uvedeno dežurstvo za ekipe KJP ‘’Naš dom’’, a od sinoć je uključena sva raspoloživa mehanizacija i čisti se po prioritetima, trotoari, mostovi i javne površine kako bi građani mogli nesmetano da se kreću.

1 / 7 Foto: Kurir.rs/T. Ilić

Ekipe preduzeća ‘’Stobeks’’ zaduženog za održavanje oko 350 kilometara kategorisanih i nekategorisanih puteva koje su radile celu noć i dalje su na terenu, angažovano je pet vozila, a od jutros je uključen i grejder da širi bankinu na nekim putevima.

Kažu da imaju dovoljno agregata, a dobili su nedavno i dodatnih 40 tona soli. Meteorolozi najavljuju da će sutra u Loznici biti hladno, prognozira se minimalnih minus tri i maksimalnih jedan stepen ispod nule, kao i prestanak padavina.

Kurir.rs/T.I.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track