SRBIJA PREDRAGOVE OTETE ĆERKE TRAŽI VEĆ DVE GODINE, OGLASIO SE I MSP: Kontaktirane su vlasti u Vanuatuu, ali odgovora nema
Foto: screenshot Pink tv

naši organi upućeni u slučaj

SRBIJA PREDRAGOVE OTETE ĆERKE TRAŽI VEĆ DVE GODINE, OGLASIO SE I MSP: Kontaktirane su vlasti u Vanuatuu, ali odgovora nema

Društvo -

BEOGRAD - Beograđanin Predrag P. tvrdi da mu je bivša supruga bez njegovog pristanka na drugi kraj sveta odvela ćerkice koje nije video, sada već, tri godine.

POTRESNA ISPOVEST, PREDRAG U SUZAMA TVRDI: Otete ćerke nisam video 3 godine, bivša ih bez pristanka odvela u Australiju! (FOTO)

- Oženio sam se 2010. godine i u početku je sve bilo u redu, ali kako je vreme odmicalo... Razveli smo se 2013. Pošto su bile male u tom trenutku pripale su majci kao staratelju - ispričao je očajni otac u jutarnjem programu TV Pink naglasivši da nijednog trenutka nije bio lišen roditeljskog prava i da je sa bivšom suprugom učestvovao u odgajanju obe ćerke.

Predrag kaže da svoju decu nije ni čuo, ni video čitave tri godine a prema nezvaničnim informacijama Interpola njegova bivša supruga je u Vanuatuu, ostrvskoj državici u Tihom okeanu u kojoj naša zemlja nema ambasadu.

Predrag Popović, Oteta Deca
foto: screenshot Pink tv

- Otad se nije javljala ni meni, ni svojim roditeljima a ono što me plaši jeste što su deca i u tom uzrastu znala da koriste mobilni i kompjuter a evo već tri godine nisu pokušale da kontaktiraju ni mene, ni babu ni dedu - rekao je Predrag s knedlom u grlu posle čega nije uspeo da zadrži suze i počeo da plače kod voditeljke Jovane Jeremić u nedeljnom jutarnjem programu TV Pink.

Kako je Blicu rečeno u Ministarstvu spoljnih poslova Srbije, naše vlasti su uveliko upoznate sa ovim slučajem i već dve godine pokušavaju da dođu do odgovora gde su Predragova deca. Kontaktirane su vlasti u Vanuatuu, međutim, odgovora nema.

1 / 5 Foto: screenshot Pink tv

- Ministarstvo spoljnih poslova Srbije i ambasada naše zemlje u Australiji već dve godine pokušavaju da dobiju odgovor vlasti u Vanuatu u vezi sa slučajem Zorice P. koja je svoje dve ćerke prema poslednjim informacijama odvela u tu zemlju. Međutim, odgovora nema.

Predrag Popović, Oteta Deca
foto: screenshot Pink tv

- Naša otpravnica poslova u Australiji se više puta obraćala za ove dve godine vlastima Vanatua, ali bez ikakvog odgovora - kažu u MSP.

Kurir.rs/TV Pink/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track