KOMPANIJA NIS DONIRALA SREDSTVA ZA REKONSTRUKCIJU DEČJIH IGRALIŠTA: Mališani iz Subotice dobili novi prostor za igru
Foto: Promo

KOMPANIJA NIS DONIRALA SREDSTVA ZA REKONSTRUKCIJU DEČJIH IGRALIŠTA: Mališani iz Subotice dobili novi prostor za igru

Društvo -

Nastavljajući da neguje partnerske odnose sa lokalnim zajednicama, kompanija NIS donirala je 1,3 miliona dinara za rekonstrukciju dečjih igrališta na Paliću i u Hajdukovu u Subotici. Zahvaljujući partnerstvu Grada Subotice i NIS-a, najmlađi sugrađani ova dva gradska naselja, kao i deca koja turistički borave na Palićkom jezeru, od sada imaju novi prostor za igru, razonodu i druženje. Igrališta su opremljena savremenim spravama koje su u potpunosti prilagođene deci predškolskog i školskog uzrasta i ispunjavaju sve bezbednosne standarde.

NIS
foto: Promo

Svečanom otvaranju igrališta prisustvovali su dr Balint Pastor, narodni poslanik i predsednik Skupštine Grada Subotice, Predrag Radanović, direktor proizvodnog departmana kompanije NIS, kao i mnogobrojne zvanice.

Dr Balint Pastor je ovom prilikom rekao da mu je zadovoljstvo što je sa kompanijom NIS završen još jedan zajednički projekat.

NIS
foto: Promo

„Saradnja Grada Subotice i kompanije NIS ima dugu tradiciju. Do sada je NIS donirao oko 9 miliona dinara za sportske i kulturne manifestacije na teritoriji našeg grada. Ono što želim da naglasim jeste da je ovo nastavak saradnje i da će se ona odvijati i u budućnosti, jer je to u interesu kako građana Subotice, tako i meštana svih okolnih naselja, ali i u interesu NIS-a“, izjavio je dr Balint Pastor.

NIS
foto: Promo

Predrag Radanović je naveo da je NIS, kao društveno odgovorna kompanija, ovime dala samo mali doprinos saradnji sa Gradom Suboticom.

NIS
foto: Promo

„Vizija kompanije NIS je usmerena na odgovornost prema budućim generacijama, a upravo rekonstrukcija ova dva dečija igrališta je dobar primer uspešne saradnje između NIS-a i Grada Subotice“, istakao je Radanović.

NIS
foto: Promo

Kompanija NIS godinama unazad kroz različite društveno odgovorne projekte ulaže u unapređenje kvaliteta života građana širom Srbije. Pod sloganom „Budućnost na delu“ kompanija je do sada uložila preko 4 milijarde dinara u brojne društveno odgovorne projekte širom Srbije, a samo u Grad Subotica NIS je do sada uložio gotovo 8,6 miliona dinara u oblasti kulture, sporta i društvenih aktivnosti.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track