JESTE LI GA VIDELI? ŽIVOJIN ZAVRŠIO S POSLOM, SEO U AUTO I OTAD MU SE GUBI SVAKI TRAG: Nestao kod Čačka, evo šta je imao na sebi
Foto: Facebook Printscreen

Sestra moli za pomoć

JESTE LI GA VIDELI? ŽIVOJIN ZAVRŠIO S POSLOM, SEO U AUTO I OTAD MU SE GUBI SVAKI TRAG: Nestao kod Čačka, evo šta je imao na sebi

Društvo -

BEOGRAD/ČAČAK - Živojin Strizović (42) iz Brđana kod Čačka nestao je 14. februara. Poslednji put viđen je u Preljini u ponedeljak oko 16.30 sati.

Vozio je plavi reno megan 3, registarske oznake GM-018-BX.

Policija intenzivno traga za njim, a detaljno se pregledaju svi snimci sigurnosnih kamera koje bi otkrile neki trag u potrazi za nestalim.

„Na sebi je imao plavi kombinezon, a vozi automobil reno megan. Taj dan kad je nestao bilo je sve potpuno normalno, samo se nakon završenog posla nije pojavio u kući u Brđanima u kojoj je živeo sa roditeljima“, kaže za RINU njegova sestra.

Porodica apeluje na sve ukoliko primete Živojina ili vozilo da odmah jave najbližoj stanici policije ili na broj telefona: 063 73 02 550.

- Bio je sasvim običan dan. Bio je na poslu, na gradilištu, oko pola 5 u Preljini. Završili su posao, seo je u svoj auto i krenuo.

Od tog trenutka mu se gubi svaki trag. Sat do sat i po je telefon bio u funkciji, ali se nije javljao. Posle je bio nedostupan - priča Živojinova sestra u suzama.

Kurir.rs/Telegraf/RINA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track