POSLEDNJI POZDRAV ANĐELI: Stotine belih balona poletelo ka nebu sa trga u Ivanjici
Foto: Printscreen YouTube

POSLEDNJI POZDRAV ANĐELI: Stotine belih balona poletelo ka nebu sa trga u Ivanjici

Društvo -

Prijatelji, školski drugovi, rodbina i komšije, pustili su stotine belih balona u vazduh u znak poslednjeg pozdrava sedamnaestogodišnjoj Anđeli Đ. iz Ivanjice koja je pre sedam dana tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći, prenosi Telegraf pisanje Infolige.

Sa trga u Ivanjici baloni su poleteli u pravcu Anđeline kuće i digli se visoko u nebo koje su prolamali bolni jecaji neutešne majke: "Nema je, nema mog anđela, gde si otišla živote moj".

Podsećamo, Anđela je nastradala prošle nedelje kada se šestoro Ivanjičana vraćalo iz Arilja. U mestu Jeremići auto u kome se društvo nalazilo sleteo je sa puta. Tragediji je prethodilo niz okolnosti.

Policija ih je već u Arilju isključila iz saobraćaja jer je vozač bio pod dejstvom alkohola. Onda je za volan sela devojka koja nije imala vozačku dozvolu. Na nepunih petnaestak kilometara od Ivanjice izgubila je kontrolu nad volanom što je bilo kobno za Anđelu Đ.

- Za poslednjii pozdrav našoj Anđeli, kao što je njena majka rekla, ona je stvarno bila naš anđeo i iskreno se nadamo da je ona sa anđelima sada gore našla svoj mir i da nas gleda, da bude naš zaštitnik - čulo se na skupu pre nego što su baloni pušteni.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track