AKO IMATE SREĆE MOŽETE DA UHVATITE TAKSI PO STARIM CENAMA: Taksisiti ne mogu da stignu da POVEĆAJU CENE, a razlog je OVO!
Foto: Profimedia

ne da im se

AKO IMATE SREĆE MOŽETE DA UHVATITE TAKSI PO STARIM CENAMA: Taksisiti ne mogu da stignu da POVEĆAJU CENE, a razlog je OVO!

Društvo -

Ako imate sreće u Beogradu još možete da naletite na taksiste koji voze po starim cenama i da uštedite 20 odsto na taksi prevozu. A sve to što su gužve za baždarenje taksimetara neverovatne, pa silni taksisti ne mogu da stignu da promene cenovnik.

- Kolega je čekao osam i po sati u redu! Ceo dan, da bi nabaždario taksimetar. Svega dve, tri firme u Beogradu to rade. Stvarno ne mogu toliko da čekam, pa još da mislim da li će komunalna milicija da me kazni što sam nepropisno stao, jer je taksiji na sve strane, nema se gde propisno parkirati - priča nam jedan taksista, na koga smo imali sreću da naletimo:

RAČUNICA

Usluga - Stara cena - Nova cena*

Start - 170 - 220

Prva tarifa - 65 - 80

Druga tarifa - 85 - 100

Treća tarifa - 85 - 160

Sat čekanja - 750 - 900

*Nove cene važe od 17. februara

- A i dok je on ceo dan i celu smenu čekao na baždarenje, ja sam radio, pa nešto ipak i zaradio. Jeste da su nove cene 20% veće, pa je i zarada toliko veća, ali neću crći za nekoliko dana rada po starom

Taksi je u Beogradu poskupeo od 17. februara.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track