ČEDA NIJE JEDINI POLITIČAR S VELIKOM PORODICOM: Da li ste znali da ovaj ministar ima čak PETORO dece, a ministarka četvoro?!
Foto: Kurir štampano

iz drugog ugla

ČEDA NIJE JEDINI POLITIČAR S VELIKOM PORODICOM: Da li ste znali da ovaj ministar ima čak PETORO dece, a ministarka četvoro?!

Politika -

Lider LDP Čedomir Jovanović obelodanio je nedavno da sa svojom suprugom Jelenom, sa kojim ima sina Mihajla Lajfa i ćerke Janu Hart, Zoru Fejt i Anđeliju Fej, čeka i peto dete. Ova vest naišla je na oduševljenje i simpatizera predsednika LDP ali i šire javnosti, a tragom te informacije proveravali smo koji srpski političari imaju najviše dece.

Nenad Popovic
foto: Beta Miloš Perić

Tako je malo poznata činjenica da Nenad Popović, minista bez portfelja zadužen za nauku i tehnološki razvoj, ima petoro dece. On o privatnom životu gotovo nikad nije govorio u javnosti, a ovaj podatak naveden je u zvaničnoj biografiji na sajtu Vlade Srbije.

Gordana Čomić
foto: Printscreen

I njegova koleginica iz Vlade, ministarka za ljudska i manjinska prava i društveni dijalog Gordana Čomić jedna je od rekorderki kada je reč o političrakama sa najvećom porodicom. Prema podacima iz njene zvanične biografije, Čomićeva je majka četvoro dece.

Siniša Mali
foto: Beta

Među članovima odlazeće Vlade "prosek" je dvoje dece, a osim Popovića i Čomićeve iz tog proseka iskaču i ministri finasija i spoljnih poslova - Siniša Mali i Nikola Selaković, koji imaju po troje dece.

Nikola Selaković
foto: Kurir

Poslanik SNS Vladimir Đukanović pre dve godine, na Spasovdan, posle dva sina i ćerke, dobio je još jednu devojčicu.

Vladimir Đukanović, Udarna pesnica
foto: Marina Lopičić
Velimir Ilić
foto: Zorana Jevtić

Velimir Ilić, lider Nove Srbije, takođe je među rekorderima - ima petoro dece.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track