02:01

SRBIJO, PORODICI ĐORĐA IZ SUVOG SELA TREBA NAŠA POMOĆ

pomozimo porodici Marjanović

SRBIJO, PORODICI ĐORĐA IZ SUVOG SELA TREBA NAŠA POMOĆ Dva brata žive sa troje dece, a samo jedan radi ZBOG DECE SE NISAM UBIO

Društvo -

Šestočlanoj porodici iz Suvog Sela potrebna su novčana sredstva kako bi adaptirali trošnu kuću i obezbedili za troje dece koje tu žive normalno detinjstvo.

U porodici Marjanović žive dva rođena brata, njihova deca i njihova majka, a obe supruge su ih napustile.

pomoć
foto: Kurir televizija

Ovo je trošla kuća koji Marjanovići iz Suvog Sela sanjaju da renoviraju i adaptiraju, a nažalost zaposlen je samo jedan brat, dok dodatan novac dobijaju od dečjeg dodatka. To je dovoljno da se prehrane i plate račune, ali nikako da adaptiraju dom.

pomoć
foto: Kurir televizija

- Kuća nije adekvatna da se u njoj živi normalno. Ima kupatilo da možemo da se okupamo, da bar higijenu vodimo donekle - kaže Đorđe Marjanović iz Suvog Sela.

Đorđe Marjanović ima dva sina, a devojčica je ćerka njegovog rođenog brata, koji je u trenutku snimanja bio na poslu kako bi zaradio novac za šestočlanu porodicu. Obojicu su supruge ostavile, kao i decu.

1 / 6 Foto: Kurir televizija

- Žena me je ostavila. Bio sam na lečenju mesec i po dana, na psihijatriji u Šapcu. Sad sam izašao. Moram da pijem lekove i terapiju. Bilo mi je teško. Ostavila me je žena, pa mi je umro otac, hteo sam da se obesim.

Đorđe kaže da su mu deca davala najveću snagu, kao i da će im neko pomoći bar kada je u pitanju građevinski materijal.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:57

SRBIJO, ZORICI JE POTREBNA NAŠA POMOĆ! Ostala bez roditelja, nema jednu nogu i deo pluća, u STRAVIČNIM uslovima JEDVA PREŽIVLJAVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track