07:43

PLAVOGLAVI ĆE POBEDITI SEDOGLAVOG! Čuveni prorok predvideo kako će se OKONČATI RAT U UKRAJINI, evo šta će biti sa RUSIJOM

predviđanja

PLAVOGLAVI ĆE POBEDITI SEDOGLAVOG! Čuveni prorok predvideo kako će se OKONČATI RAT U UKRAJINI, evo šta će biti sa RUSIJOM

Društvo -

Čitav svet sa strepnjom iščekuje epilog situacije u Ukrajini, međutim ako pogledamo daleko u prošlost možda su neke odgovore već dali čuveni srpski proroci Tarabići.

Čuveni Tarabići iz Kremna nisu jedini. Baba Vanga je u svojim predviđanjima za 2022. godinu navodno spomenula i ruskog predsednika Vladimira Putina. Bugarska proročica poreklom iz Severne Makedonije, za koju se veruje da je predvidela mnoge događaje, imala je i predviđanja i za ovu godinu.

kurir tv
foto: Kurir televizija

Mašinski inženjer i autor knjige "Kremanska proročanstva" Dragan Pjević i etnolog Jasna Jojić otkrili su voditeljima Milici Marković i Milošu Anđelkoviću u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji šta su to drevni proroci predvideli za 2022. godinu i ukrajinsku krizu.

- Da kažemo, Kremansko proročanstvo je jedno od tri najveća svetska proročanstva. Visok međunarodni rejting ima, što mu daje težinu. Bavi se svetskim događajima, sudbinom države i lokalnim događajima. 100 posto znam da svaki američki general ima prevedenu knjigu Kremanskog proročanstva. Upravo ovo što se dešava u Ukrajini može da se nazre u knjizi Kremansko proročanstvo. Ja poštujem baba Vangu, ali nemoguće je da je ona predvidela svaku godinu. U knjizi stoji da Rusija postaje najmoćnija sila na svetu, da će se svako za njeno prijateljstvo otimati - rekao je Pjević.

kurir tv
foto: Kurir televizija

Jojić je rekla da je Nostradamus u 16 veku predvideo da će 2022. godine "plavoglavi pobediti sedoglavog", aludirajući na Vladimira Putina i Džo Bajdena.

- Radoznalost i neka vrsta sigurnosti koja se nalazi u tim proročanstvima interesuje ljude. Mi tačno možemo kroz istoriju da vidimo kad je koje proročanstvo nastalo, svi narodi imaju svoje proroke. Nostradamus je 16 veku predvideo dešavanja za ovu godinu za razliku od baba Vange i Tarabića. On je rekao da će 2022 godine plavoglavi pobedi sedoglavog, što možemo tumačiti tako da će Putin pobediti Bajdena a da će Francuska svojom milošću odrediti kolika je ta šteta koju će plavoglavi naneti sedoglavom - rekla je Jojić gostujući u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji.

kurir tv
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

04:06

ŠOK PREDVIĐANJE NUMEROLOGA ZA 2022. GODINU! Ako ste mislili da je 2021. loša, evo šta nas tek čeka u sledećoj!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track