UZ POMOĆ VEPA BUDUĆNOST JE LEPA, CELA YU PAMTI GA PO OVOME! Ali mnogi nisu znali da je pokojni doktor otac ovog poznatog repera
Foto: Printscreen/Youtube

govorio je da njegov izum nije za švalere

UZ POMOĆ VEPA BUDUĆNOST JE LEPA, CELA YU PAMTI GA PO OVOME! Ali mnogi nisu znali da je pokojni doktor otac ovog poznatog repera

Društvo -

BEOGRAD - Ugledni lekar Savo Bojović, vodeći srpski i jugoslovenski stručnjak iz oblasti andrologije i seksologije, koji je lečio i izlečio na hiljade pacijenata preminuo je u ponedeljak u 84. godini života.

Mnogima je međutim promakla činjenica da je upravo on otac poznatog repera Baneta Sanšajna kojem je pravo ime Branko Bojović.

VEP, vep aparat, Savo Bojović, dr Savo Bojović
foto: Youtube Printscreen

Njegov pokojni otac dr Bojović ostao je upamćen u čitavoj Jugoslaviji, a stariji se sigurno toga sećaju, po svom originalnom izumu - VEP aparatu koji je reklamiran uz seksi plavušu i krilaticu "Uz pomoća vepa, budućnost je lepa".

- Moj aparat nije za švalere ni mlade zavodnike nego za zrele muškarce koji žele da zadovolje svoje supruge - ispričao je jednom prilikom dr Bojović kod Milomira Marića na TV Happy u emisiji "Goli život".

On je pre 7 godina ispričao da za razliku od svetski poznate pilule za postizanje erekcije njegov aparat nije smrtonosan te ispričao anegdotu kad mu je u ordinaciju došao gospodin od 91 godinu koji mu se poverio da mu ne više , kako je rekao, ne radi seksualni mehanizam?!

Godine 2008. u intervjuu za beogradsku Politiku ispričao je razne sitnice iz svog ličnog, porodilčnog i profesionalnog života...

Radio je u Jugoslaviji i Švedskoj, a posle okončane lekarske karijere penzionerske dane provodio je živeći na periferiji Beograda, uz obalu Dunava, u Novim Banovcima. Voleo je sport, u porodičnoj kući imao je ordinaciju a kao mlad on je u superteškoj kategoriji čak dvaput bio šampion Jugoslavije u rvanju, a pred kraj sportske karijere i reprezentativac Švedske!

Supruga Blanka i dva sina, a mlađi poznati reper

Supruga Blanka je farmaceut i doktor nauka. Stariji sin Đorđe i njegova supruga Tanja su ginekolozi, imaju privatnu kliniku u Novom Beogradu i dvoje dece: Taisu i Savu. Mlađi sin Branko je frontmen muzičke grupe „Sanšajn” (sunčev zrak).

Studirao je medicinu ali se i bavio rvanjem, u Zagrebu, Skoplju i Beogradu, gde je završio fakultet. Radio je i u Polarnom krugu u Švedskoj gde su sve zgrade povezane i podzemnim tunelima zbog snega i leda.

Savo Bojović, dr Savo Bojović, VEP
foto: TV HAPPY Printscreen

- Tu sam bio mesec dana. Sve sam radio: prijeme, operacije, porođaje... Kad sam pošao kući dobio sam brdo para uz objašnjenje da sam radio i danju i noću, a nisam spavao duže od četiri sata dnevno. Za taj novac, za mesec dana rada, kupio sam deo kuće u Igalu, u kojoj i sad letujem s porodicom.

Nagalašavao je da je oduvek bio borac protiv „bele kuge”, protiv neplodnosti.

Pukovniku iz Libije sam mojom metodom povećao broj spermatozoida od nule do 56 miliona

Moj princip je „dete bez epruvete” sve dok za to ima nade. Tražim gde je greška kod žena, a gde kod muževa. Imao sam na hiljade takvih slučajeva. Na primer: pukovniku iz Libije sam mojom metodom povećao broj spermatozoida od nule do 56 miliona. Imam i specijalne aparate i lekove. Doktorirao sam na tom sistemu lečenja.

Svakom čoveku, u toku godine, spermatozoidi pet-šest puta padaju na nulu iz više razloga, najčešće zbog stresa. E, ja to vraćam u normalu. A kad je to nemoguće radi se veštačka oplodnja, govorio je dr Bojović.

Na pitanje dokad postoji seksualna aktivnost, govorio je da je znao starca od 104 godine, a u drugoj situaciji i staricu od 84.

Dobio je džip za svoj izum „vep”, spravu koja po principu vakuuma omogućuje nemoćnim muškarcima da imaju odnos sa ženom.

Stariji se definitivno sećaju...

Bio je i trener rvanja u Vojnoj gimnaziji, a posle toga je 12 godina trenirao pitomce Akademije kopnene vojske i sve to radio amaterski, bez dinara. Bio je i trener rvača Partizana.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja