PUTIN I GIMNASTIČARKA IPAK U BRAKU?! POTVRDA STIGLA IZ BEOGRADA! Evo šta je otkrio jedan tvit! FOTO
Foto: AP

šok otkriće

PUTIN I GIMNASTIČARKA IPAK U BRAKU?! POTVRDA STIGLA IZ BEOGRADA! Evo šta je otkrio jedan tvit! FOTO

Društvo -

Beogradski muftija Mustafa Jusufspahić se 2019. sastao sa Maratom Kabajevim za koga je rekao da je tast Vladimira Putina, piše Mondo..

O privatnom životu Vladimira Putina se ne zna mnogo. Ono što se može naći u medijima su uglavnom nagađanja jer ruski predsednik svoj privatni život, posebno od kad se razveo od svoje prve žene (prema zvaničnoj Moskvi – i jedine žene).

Ono što je posebno zaintrigiralo svetsku javnost je navodna veza sa proslavljenom gimnastičarkom Alinom Kabajevom. Ta veza je kasnije, opet navodono, krunisama i brakom. Sve ovo, do sada, su bila samo puka nagađanja ali bi jedna objava na Tviteru mogla zapravo biti i prva zvanična potvrda da je Putin ne samo bio u vezi sa Kabajevom već da je sa njom i u braku. Objava je iz 2019. godine i to ni manje ni više nego iz Beograda.

Naime, 26. marta 2019. godine beogradski muftija Mustafa Jusufspahić objavio je na Tviteru sledeće:

“Bilo mi je zadovoljstvo ugostiti gospodina Marata Kabaeva koji je na čelu Svetske Muslimanske biznis asocijacije a inače i tasta gospodina Putina predsednika Rusije. Formirali smo ogranak ove organizacije i od danas ista postoji i u Beogradu”.

Ispod ovoga, muftija je okačio sliku na kojoj su on i otac Aline Kabajeve.

U svetlu ruske invazije na Ukrajinu pojavila se svojevremeno informacija da je ruski predsednik sakrio svoju ljubavnicu Alinu, sa kojom navodno ima četvoro dece, u Švajcarsku, piše Page Six. Nagađa se da imaju dve ćerke bliznakinje koje su stare sedam godine i koje su rođene u blizini Lugana 2015. godine. Navodno par ima još dva sina.

Prema zvaničnim podacima Putin ima i dve odrasle ćerke Mariju (36) i Katerinu (35) iz braka s Ljudmilom Škrebnjevom. O njima se, takođe, jako malo zna. Marija je rođena u Lenjingradu, a Katerina u Nemačkoj gde je porodica živela dok je Putin bio u KGB-u.

Putin i Ljudmila su u braku bili 30 godina, a razveli su se 2013. godine i to javno pred kamerama. Pričalo se da se Putin razveo kako bi mogao da oženi Alinu.

Alina Kabajeva je pre veze s Putinom bila poznata kao uspešna gimnastičarka koja je osvojila dve olimpijske medalje i brojne medalje na svetskim i evropskim prvenstvima. Nakon što su ju počeli povezivati s Putinom, Alina se retko viđa u javnosti.

Kurir.rs/Mondo

bonus video:

10:04

PUTIN NAUČIO LEKCIJU ERDOGANA Pokušava da balansira između Rusije i Ukrajine JEDNA GREŠKA GA VEĆ SKUPO KOŠTALA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track